PUBG'de ping yüzünden anlık takılmalar oluyor

AskarTR

Hectopat
Selam. Birkaç yıl önce Steam'den PUBG oynarken sistemden kaynaklı 40-50FPS civarı görüyordum. Şu anda FPS sıkıntım yok ama anlık drop yiyor. Drop sebebi ise "ping". Hiçbir oyunda ping yok. Speedtest'lerde sıkıntı yok. Lakin PUBG'yi ne zaman açsam oyun içinde anlık 4000ms görüyorum. Bazen bu 4000ms 5-6 sn sürüyor. Normal oyunlarda ping çıktığı zaman, sen hareket edersin ama oyuncular son konumda takılı kalır. Oyun donmaz. PUBG'de ise ping çıktıkça oyun donuyor. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ProtonVPN'yi indirerek Almanya sunucusuna bağlanmayı deneyebilirsiniz. En son kendisi ücretsiz olarak Almanya sunucusunu kullanmaya izin veriyordu. Ping değerinizi bu şekilde düşürebileceğinize inanıyorum.

Hocam diğer oyunlarda da aynı şey oluyormu.Nvidia ekran kartınız varsa pubg ayarlarından nvidia otomatik önemli anları yakalama açıksa kapatmayı deneyin bende bir kere açık kalmıştı sebebsiz yere çok ping yapıyordu.Ama şu zamanlar yapmıyor.

ProtonVPN'yi indirerek Almanya sunucusuna bağlanmayı deneyebilirsiniz. En son kendisi ücretsiz olarak Almanya sunucusunu kullanmaya izin veriyordu. Ping değerinizi bu şekilde düşürebileceğinize inanıyorum.
Bu "exitlag" ile aynı görevi yapan program mı?

Exitlag'da bir VPN servisidir. ProtonVPN'de bir VPN servisidir.

@AskarTR Proton veya exitlag bir deneyin bence de.

Ben exitlag kullanıyorum, ping düşmüyor ama loss lag gibi dalgalanmalar olmuyor. Pingim 55-60 bunu 35-40 yapmıyor yani. Bir de proton deneyeyim ben de.

Başka oyunlarda da ping oluyor mu?
Hiçbir oyunda sıkıntı yok. Normal internet kullanımımda da sıkıntı yok. Bu PUBG'ye özel bir sorun.

Hocam diğer oyunlarda da aynı şey oluyormu.Nvidia ekran kartınız varsa pubg ayarlarından nvidia otomatik önemli anları yakalama açıksa kapatmayı deneyin bende bir kere açık kalmıştı sebebsiz yere çok ping yapıyordu.Ama şu zamanlar yapmıyor.
Diğer oyunlarda sıkıntı yok, yakalama da kapalı.

Deneyeyim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı