PUBG'de PKT loss sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Uzun zamandır PUBG oynamıyordum sürekli olarak CS:GO oynuyordum ve bu gün PUBG girmeye karar verdim fakat bu PKT loss sorunu yüzünden oynayamaz oldum ms(50-70) arası oldugu halde sürekli olarak PKT loss değeri artıyor bazen de iniyor beraber oynadığım arkadaşlarıma sordum benimle aynı servis sağlayıcıyı kullanan çocuk da aynı sorunu yaşadığını söyledi internette biraz gezindim ama bu aylar da bu sorunla ilgili açılmış herhangi bir konu bulamadım bu arada Türk Telekom kullanıyorum CS:GO'da ping Max 50 yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Ayrıca yeni fark ettim eu s-fra diye bir servera bağlanıyor nedir bu Avrupa güney fransa mı?

Dosya Ekleri

• 20200517022012_1.jpg
    20200517022012_1.jpg
    303,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Bu aralar ücretsiz Gta 5 yüzünden indirmeler arttı baya. O yüzden oluyor benim düşündüğüm. Tabi etkisi var mıdır ? bilemem. Bende de bu aralar baya artış oluyor.

Bu aralar ücretsiz GTA 5 yüzünden indirmeler arttı bayağı. O yüzden oluyor benim düşündüğüm. Tabi etkisi var mıdır? Bilemem. Bende de bu aralar bayağı artış oluyor.

Sadece PUBG'de oluyor onun haricin de hiçbir oyun da problem yaşamadım şu an Paladins oynuyorum gayet stabil.

Bugün aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hergün PUBG oynuyorum ve bugüne kadar bir sıkıntı yoktu. CS:GO gibi farklı oyunlarda da sıkıntı yok. Yalnız değilsek sistemsel bir sıkıntı var demek ki. Anlık bir sıkıntı olabilir. Gündüz tekrar dener sonucu yazarım.

Sadece PUBG'de oluyor onun haricin de hiçbir oyun da problem yaşamadım şu an Paladins oynuyorum gayet stabil.

Bölgenizdeki başka birindede aynı sıkıntı varsa büyük ihtimalle altyapınızın bant genişliği yetmiyor buna bir çözüm yok :( bölgenizden kastım mahalle Cad'de ama apartmanınızdaki bir kişide varsa bu sıkınıt sadece mahallenizde caddenizde olmadığını varsayıyorum Wi-Fi kanalları kirli olabilir eğer ki Wi-Fi kullanmıyorsanız onun dışında aklıma bir sıkıntı gelmiyor iyi günler dilerim.Ha birde bu virüsten dolayı herkes evde yine aynı şekilde altyapı bant genişliğinden dolayı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı