PUBG'de Sonic Radar kullanmak yasak mı?

Burada mesele ban yiyip yememek mi? Adamlar uğraşsın dikkatli oynayıp ses kassın, sen tutup herhangi bir program vasıtası ile (yasal olup olmamasının hiçbir önemi yok) rahatça oyna. Hakedenin hakettiğini bulması dileği ile.

@Lrne sen mesajları okudun mu tam olarak? Ben kullanıyorum diye bir şey mi yazdım acaba? Üçüncü parti yasaklı yazılımlar arasında mı diye arkadaşlarımızdan fikirlerini almak için sordum. Senin mesajını gören sanki seni o özellik sayesinde vurmuşum gibi anlar oyunda:) Çok şükür ihtiyacımız yok böyle şeylere. YouTube üzerinde aktif kullananları görünce yasal mı diye merak ettim o kadar.
Makro kullanmak ile aynı şey
Fare için kullanılan makroların ban sebebi olduğunu biliyorum evet. Aynı sınıfa alıyor olabilirler bu tip yazılımları.

Kullanmıyorsan sorun yok, akıl var mantık var bariz şekilde avantaj sağlıyor. Böyle konu açanlarada var çünkü, makro ban sebebi mi? Neden olsun ki kardeşim yapıştır tabi acıma... Dediğim gibi herkes hakettiğini bulur umarım. :)

@Lrne tuhaf bir bakış açın var. Yani konunun açılması bile seni rahatsız ediyor sanırım baya mağdur olmuşsun bu konularda:) Böyle bir konu açtığım için bana ban verecek varsa buyursun beklerim:) İnsanlar istediklerini sormakta özgürdür. Yasak olduğunu öğrendiği halde yapıyorsa suçtur. Bu kadar basit.

Yok yani sanki bana söyler gibi oldu da dedim biriyle mi karıştırıyor yoksa:) O konuda haklısın adam hile açtım diyerek paylaşıyor. Ne var şimdi bunda dimi:) Ölümsüzlük hilesi gir sıka sıka git haritada ne var:)

Aynı soru PUBG resmi forumunda sorulmuş ve geliştiricilerinin birinin verdiği cevap;
So this is a somewhat complex issue. On the one hand we want people with all kinds of levels of ability to enjoy our game while on the other, we are committed to making sure that there's a level playing field and no one has unfair advantage over their peers.
I've never used the ASUS Sonic Radar so I have no insight in whether it gives any advantage over just being able to hear the game through your earphones. I don't really see how it would since I'm able to locate enemies ingame through the use of sound alone and if someone isn't able to do that, the radar would bring them up to that level. As long as the above is true, I don't see why we would restrict its usage in game.
Unless, of course, it gets incorporated into some cheat where the radar is used to locate players (esp cheat) while masquerading as still being a sound radar and we can't detect the difference between the two, we may have to restrict its use. Even in that scenario, we would most likely block you from entering the game while the radar is running rather than ban everyone who uses it to avoid banning innocent players.
TL;DR it should be fine to use as long as it's not revealed to grant unfair advantage or gets co-opted into a cheat.
Bu cevap işitme engelli birisi için verilmiş, onu da unutmamak lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı