PUBG'de Sonic Radar kullanmak yasak mı?

Sonuna kadar kullan bence. Sonuçta bilgisayarının bir özelliği. (Sınırları zorla biraz)

Burada mesele ban yiyip yememek mi? Adamlar uğraşsın dikkatli oynayıp ses kassın, sen tutup herhangi bir program vasıtası ile (yasal olup olmamasının hiçbir önemi yok) rahatça oyna. Hakedenin hakettiğini bulması dileği ile.

@Lrne sen mesajları okudun mu tam olarak? Ben kullanıyorum diye bir şey mi yazdım acaba? Üçüncü parti yasaklı yazılımlar arasında mı diye arkadaşlarımızdan fikirlerini almak için sordum. Senin mesajını gören sanki seni o özellik sayesinde vurmuşum gibi anlar oyunda Çok şükür ihtiyacımız yok böyle şeylere. YouTube üzerinde aktif kullananları görünce yasal mı diye merak ettim o kadar.
Makro kullanmak ile aynı şey
Fare için kullanılan makroların ban sebebi olduğunu biliyorum evet. Aynı sınıfa alıyor olabilirler bu tip yazılımları.

Kullanmıyorsan sorun yok, akıl var mantık var bariz şekilde avantaj sağlıyor. Böyle konu açanlarada var çünkü, makro ban sebebi mi? Neden olsun ki kardeşim yapıştır tabi acıma... Dediğim gibi herkes hakettiğini bulur umarım.

@Lrne tuhaf bir bakış açın var. Yani konunun açılması bile seni rahatsız ediyor sanırım baya mağdur olmuşsun bu konularda Böyle bir konu açtığım için bana ban verecek varsa buyursun beklerim İnsanlar istediklerini sormakta özgürdür. Yasak olduğunu öğrendiği halde yapıyorsa suçtur. Bu kadar basit.

3. parti kullanıp pişkin pişkin konu açanlar ve oynayanlardan bahsediyordum. Elbette insanlar soru sormakta özgürdür. Amacım seni kırmak değil, öyle hissettirdiysem de kusura bakma.

Aynı soru PUBG resmi forumunda sorulmuş ve geliştiricilerinin birinin verdiği cevap; Bu cevap işitme engelli birisi için verilmiş, onu da unutmamak lazım.

Hile diye geçiyor ancak report yemediğin sürece ban yemezsin, Macro gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…