PUBG'de Yatıp Beklemek Ne Zevk Veriyor?

@112819 Eve girdin, ses falan yok. Küçük odaya girdin karşında 2 pompalı. Ne yapabilirsin?
Tamamen şans ben şüphelendiğim yere flash ve molotof atmadan girmem.Mutlaka çıkıyorlar şimdiye kadar hiç pusu yemedim seri oynamaya bağlı çantayı mermiyle doldurmak yerine boostlarla kitlerle ve bombayla doldurmak daha mantıklı.

Ben de arkadaşımla beraber Pubg Mobile'de bir eve pusup oradan geleni geçeni avlıyorduk ve sürekli birbirimizin arkasını kolladığımız için de ölmüyorduk. Eskiden de Minecraft'ta Hunger Games ve Skywars oynarken arada bir insanları pusuya düşürürdüm, ölmeden önce veya öldükten sonra özel mesajla ettikleri küfürler ayrı bir zevk veriyordu :)

Ben de arkadaşımla beraber Pubg Mobile'de bir eve pusup oradan geleni geçeni avlıyorduk ve sürekli birbirimizin arkasını kolladığımız için de ölmüyorduk. Eskiden de Minecraft'ta Hunger Games ve Skywars oynarken arada bir insanları pusuya düşürürdüm, ölmeden önce veya öldükten sonra özel mesajla ettikleri küfürler ayrı bir zevk veriyordu :)
Ben hile açıyodum senin gibileri deri setle avlıyordum ayrıca nofall açıyodum skywars da kimse beni düşüremiyordu.Şimdi eskisi gibi pvp serverler MCSG ve Hypixel gibi serverler yok artık pvp sistemi çok kötü.PvP serverlerinde hilesiz oynamak daha zevkliydi.

Eline bir silah geldiği gibi orada yatıp, 20 dakika birinin gelmesini bekleyen insanlar bu oyundan ne zevk alıyor?
Ben bıktım arkadaşlar. Normal çatışmada ölmüyorum. Evin içinde bekleyen biri geliyor öldürüyor. Neden yahu neden?
1 kill ile oyun tamamlıyorsun bundan ne zevk alıyorsun ya?
Aranızda böyle oynayıp kill alıyor diye kendini bir şey zanneden varsa gelsin tartışalım.
Yazdıklarınla çelişiyorsun. Bu oyunda 20 dakika aynı yerde beklenmiyor oyun kuralları gereği. Taktik meselesi bu. Rakip senin ayak ve çatışma sesini duyuyorsa pusup seni en savunmasız anında öldürmesi zevklerin en büyüğü. Kimseye hissettirmeden güvenli alan içine ilerlemesi de bir başarıdır.

Karışmadım. Yazımı gözünle okusan ne dediğim yazıyor orada. ''Ne zevk alıyorsunuz?'' dedim. Anlat bakalım. Ne zevk alıyorsun?
Sanane. Millet istediği gibi oynar. Hile değil bir şey değil. Bazıları bileğiyle oynar bazıları zekasıyla.

Ben hile açıyodum senin gibileri deri setle avlıyordum ayrıca nofall açıyodum skywars da kimse beni düşüremiyordu.Şimdi eskisi gibi pvp serverler MCSG ve Hypixel gibi serverler yok artık pvp sistemi çok kötü.PvP serverlerinde hilesiz oynamak daha zevkliydi.
Benim oynadığım sunucunun kendi Launcher'ı vardı ve oyun dosyalarını değiştirsen bile oyuna girerken kendisi dosyaları tek tek kontrol edip değişmiş olanları tekrardan indiriyordu, yani hile yapmak imkansızdı. Ayrıca sizin yaptığınız adamlık değil. Ben oyun içinde aklımı kullanarak tuzaklar yapıyordum, hile açmak gibi ezikçe yöntemlere başvurmuyordum.

İlk oynadığım zamanlarda pusarak genelde 8-10 kill alıyordum ama cidden çok sıkıcı oluyordu. Daha sonra pubg videoları izleyerek kendimi geliştirmeye başladım. Yine 8-10 kill ortalama ile oynuyorum ama bu sefer daha yoğun bölgelere atlıyorum. Zevk meselesi biraz. Biraz da istatistik kasıp kendini tatmin etmeye çalışanlar da var tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı