PUBG'de Yatıp Beklemek Ne Zevk Veriyor?

Oyun tarzlarının sizi zerre alakadar etmeyip, istedikleri gibi oynama özgürlüğüne sahip insanlara garip sıfatlar takıp laf etmeniz bir yana, düzgünce yorum yapıp durumu anlatan insanlara da sürekli kızgın ifade atmanız, sizi baya bir komik duruma düşürüyor. Bence herkes işine ve oyununa baksın.

@Regionella neyse ki senin ne düşündüğün o oyuncuların zerre umurunda değil. Sadece senin değil, bu konuda sıkıntısı olan birçokları için piyasada oldukça fazla rekabetçi, silahlı oyun var. PUBG tarzı oyunların çok sevilme sebebi tam olarak sizin hoşunuza gitmeyen şey. İçinde şans faktörü barındırması, gizlilik ile de ilerleme şansının olması, daha az bir beceri göstererek de sona ulaşabilme, her girdiğin oyunda farklı koşulların ortaya çıkması. Bu örnekler çoğaltılabilir. Piyasada çok fazla oyun, seçenek var. Başkalarını suçlamanın herhangi bir sonuç getirmeyeceğini kavrayıp, ona göre oyun seçmek daha mantıklı olabilir sanki.

Diğer tüm oynayış şekillerine lafım yok ama bunları görünce sinirden Sönmez Reis'e dönüyorum.
Daha önce daha PUBG Mobile yokken Rules Of Survival oynarken bir evin tuvaletine 2 kişi pompalıyla pusmuşlardı.
Ne zevk alınır böyle oynamaktan ne de win alınır.

İkisinden biri ben olabilirim :)

Zevk aldıklarını düşünmüyorum. Tamamen yeteneksizliklerinin bir sonucu olarak buna mecburlar gibi.

Açık alanda tavşan gibi koşup avlanan insanların taktiğinden iyidir. Oyundan alınan zevki sıfıra indiriyor ama kişiye yarar sağlıyorsa yapacak bir şey yok.

"Sizi bir odada pusu kurmuş olarak bekliyor olacağım."

400922

@Ryzenmagduru adam ''noob'' hali ile seni alt etmiş. Oyunun amacı da bu zaten. Karşındakini ekarte edip yoluna devam etmek. O adam oyununu zehir etmek için değil, kendi keyfi için oynuyor. Sen adamın umurunda bile değilsin. Kendi stratejin ile eğlenmeye almaya bakmak daha keyifli. Oyunda şans faktörünün yanında strateji, iyi oyunculuk birlikte sona götüren şeyler.
benim görüşüm hala ayni o adam pusa pusa ilerlesin zaten genellikle aimi olmayan veya aşırı takıntılı insanlar böyle pusar ancak ilk 10 a bile girmeden kuş gibi vururlar
Bu oyunu en iyisi oynamamak. Hileyle bile oynayanlar varmış.

Hiç oynamadım bu oyunu ve mutluyum 🤠
Hile kullananları pusup bekleyenlere tercih ederim gerçi o ayrı bi konu ama bari sadece oyunu zehir etmek için oynamıyorlar

Arkadaşlar sırf bir video oyunu yüzünden birbirinize ya da başkalarına böylesine konuşmanız çok yanlış. "Playstyle" dediğimiz bir kavram var yani oynama stili. Bu kişiye özgü bir durumdur. Yani öznel, kişi kendisi çok farklı şekillerde yorumlayabilir ve buna kimse karışamaz. Acınacak birisi varsa sırf adamın oynama stilini beğenmediği ya da uygun bulmadığı için korkak, beceriksiz, mahkum, noob vb. kişiyi aşağılayıcı terimler kullanandır. Madem bu durumdan rahatsızsınız, sizde ona göre oynayın. Oyun içi bir eve ya da binaya girerken ya da içinde dolaşırken dikkatlice gezin. Gelip de burda mantıksızca hakaret etmek çok yanlış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı