Steam PUBG'den durduk yere yasaklanmak

Swinery

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarla girmek için Steam PUBG indirdim. Arkadaşlarla oynadık falan dün gece bu sabah tek başıma bir iki el atayım diye oyuna girdim ilk el solo oynadım. Direkt öldüm zaten dedim sonra takımlı gireyim. Takımla oynadık falan işte. 20 kişi kalmış 2 kilim var 1 isi bot. Sonra arkadaşımı kurtarırken adam çıktı onu vurdum hile nedeniyle 1 gün ban yediğim yazıyordu. Sonra oyundan attı çok şaşırdım. Neden böyle bir şey yaşadım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-21 saat 15.02.28_d40fc177.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-21 saat 15.02.28_d40fc177.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Report yemişsin hesabını kontrol edecekler sadece.

Arkadaşlarla girmek için Steam PUBG indirdim. Arkadaşlarla oynadık falan dün gece bu sabah tek başıma bir iki el atayım diye oyuna girdim ilk el solo oynadım. Direkt öldüm zaten dedim sonra takımlı gireyim. Takımla oynadık falan işte. 20 kişi kalmış 2 kilim var 1 isi bot. Sonra arkadaşımı kurtarırken adam çıktı onu vurdum hile nedeniyle 1 gün ban yediğim yazıyordu. Sonra oyundan attı çok şaşırdım. Neden böyle bir şey yaşadım?

Başıma her ay gelen olay. Eğer yeni kullanıcılar aşırı profesyonel davranış gösterirse oyuncu kitlesini korumak amacıyla hile olabileceğinden dolayı 1 günlük inceleme banı atılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı