Çözüldü PUBG'ye DLSS gelecek mi?

• Konuyu başlatan Shinsai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 199
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
DLSS input Lag'a sebep olduğu için rekabetçi oyunlarda rastlanan bir şey değil. Oyun tecrübesini de rezil eder. Öyle bir söylenti, haber de duymadım. Pek umudunuz olmasın. Bugüne kadar gelmediyse bu saatten sonra uğraşmazlar.
Yeni oyunları çıkıyor ona uğraşmazlar bence.
Yeni çıkacak oyunları ne ki? Black Budget diye bir sey duymustum, o mu?
DLSS input Lag'a sebep olduğu için rekabetçi oyunlarda rastlanan bir şey değil. Oyun tecrübesini de rezil eder. Öyle bir söylenti, haber de duymadım. Pek umudunuz olmasın. Bugüne kadar gelmediyse bu saatten sonra uğraşmazlar.
Aşırı fark ediyor mu? Yani 10-15 FPS fazla alsam iş görür gibi hocam malum optimizasyon rezalet. GPU'yu %50-60 kullanıyor o yüzden FPS'im düşüyor. Ne yaptıysam %100 kullanmıyor ranked modunda.

Aşırı fark ediyor mu? Yani 10-15 FPS fazla alsam iş görür gibi hocam malum optimizasyon rezalet. GPU'yu %50-60 kullanıyor o yüzden FPS'im düşüyor. Ne yaptıysam %100 kullanmıyor ranked modunda.

PUBG gibi rekabetçi oyunlarda fark eder. Ama oyunu düşük FPS takılarak oynamaktan daha mı kötüdür tartışılır. Genelde rekabetçi oyunlarda tercih edilmiyor, o yüzden yapımcılar da pek yanaşmıyorlar o tarafa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı