PUBG'yi sevmiyorum

Daha fazla  
Arkadaşlar, PUBG'yi bir tek ben mi sevmiyorum? Evet şu an sevmediğim içiin 450.000 kişi oynuyor. GTA 5 CS:GO, Unturned R6S gibi oyunlar zevkli geliyor ama PUBG çok zevkli gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, PUBG'yi bir tek ben mi sevmiyorum? Evet şu an sevmediğim içiin 450.000 kişi oynuyor. GTA 5 CS:GO, unturned R6S gibi oyunlar zevkli geliyor ama PUBG çok zevkli gelmiyor.

PUBG oyuncularını düşünmeyen saçma sorunları olan bir oyun bende ısınamadım fazla. Ama CS:GO ondanda çöp. 4000 saat oynadım yıllar önce, hileler bitmek tükenmek bilmiyordu bilerek ban yedim bırakmak için. Memnunum. En güzeli CoD şu an. Yeni yeni çıkan hilecileri banlamak yerine diğer hilecilerle aynı oyuna denk gelmelerini sağlıyor. Muhteşem çözüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg oyuncularını düşünmeyen boktan sorunları olan bir oyun bende ısınamadım fazla. Ama csgo ondanda çöp. 4000 saat oynadım yıllar önce, hileler bitmek tükenmek bilmiyordu bilerek ban yedim bırakmak için. Memnunum. En güzeli cod şuan. Yeni yeni çıkan hilecileri banlamak yerine diğer hilecilerle aynı oyuna denk gelmelerini sağlıyor. Muhteşem çözüm
Hocam o b*k'u sansürleyin bence bide kısaltmalara falan dikkat edin.
Sevmiyorsanız oynamayabilirsiniz. Ben de aldım ama oynamıyorum. Tazrı hoşuma gitmiyor
Hocam oynamıyorsanız neden aldınız ayıp yav biz yiyecek yemek bulamıyoruz :D (Sonda kullandığım yiyecek yemek bulamıyoruz ironi.).

Çok samimi yakınlarım oynamasa ben de sevmiyordum. PC versiyonunu sistemim kaldırmasına rağmen onlarla mobile girmeye başladım ve ufaktan sardı. Ama hala tek girecek kadar sevmiyorum. Son zamanlarda sisteme format atıp yeni oyunlar yüklemeye üşendiğimden her gün bir maç atıyorum ve her gün kazanıyorum. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı