Çözüldü Public IP adresim değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KnullXD

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, geçtiğimiz günlerde Tenda V12 satın aldım ve şu anda bu modemi kullanıyorum.

Fakat ne yaparsam yapayım IP adresim değişmiyor. Eskiden TTNET'in bir modemini kullanıyordum ve her modemi resetlediğimde public IP adresim değişiyordu.
Fakat ne yaptıysam Tenda da IP adresimi değiştiremedim. Factory reset dahi attım fakat hiçbir sonuç elde edemedim.

Internet servis sağlayacım: Comnet VDSL.
Kesinlikle static IP satın alınmadı veya yapılmadı! TTNET modemi kullanırken de aynı şekilde Comnet kullanıyordum.

Çözüm
Merhaba, geçtiğimiz günlerde Tenda V12 satın aldım ve şu anda bu modemi kullanıyorum.

Fakat ne yaparsam yapayım IP adresim değişmiyor. Eskiden TTNET'in bir modemini kullanıyordum ve her modemi resetlediğimde public IP adresim değişiyordu.
Fakat ne yaptıysam Tenda da IP adresimi değiştiremedim. Factory reset dahi attım fakat hiçbir sonuç elde edemedim.

Internet servis sağlayacım: Comnet VDSL.
Kesinlikle static IP satın alınmadı veya yapılmadı! TTNET modemi kullanırken de aynı şekilde Comnet kullanıyordum.

CGNAT varsa ondan dolayı değişmiyordur IP adresin.
Statik IP adresi alırsam istediğim zaman değiştirebilir miyim ki?
Statik IP zaten sabit IP'dir. Örnek veriyorum sen statik IP'ye geçtin ve o IP'de IP ban yedin bişey oldu evet ISS'den talep ettiğinde değiştirme imkanın bulunuyor. İstediğin zaman da statik IP'yi iptal etme hakkında bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı