Pudra wax nasıldır?

Saçımın Her tarafına dökmem gerekiyor değil mi? Ben trendyoldan sipariş etmiştim siyah 2 adet kırmızı 1 adet acaba hepsini iade edip maviyi mi etsem ne yapmalıyım?
Saçımın hepsine dökmüyorum sadece ön kısmına döküyorum. Havada ve dağınık kalması yeterli oluyor benim için. Eğer saçınızın hepsini dağıtmak istiyorsanız hepsine dökebilirsiniz.

Saçımın hepsine dökmüyorum sadece ön kısmına döküyorum. Havada ve dağınık kalması yeterli oluyor benim için. Eğer saçınızın hepsini dağıtmak istiyorsanız hepsine dökebilirsiniz.
Peki sizce iade etmelimiyim? Maviyi alırsam kalıcılığı nasıl kaç saat götürür?

Yani dışarda günümü çıkarsın yeterli. Siyahı iade etmeyeyim mi işimi görür mü?
Hocam denemeniz gerekebilir bana mavi yetiyor belki size de siyah yetecektir ama kırmızı kullanacağınızı düşünmüyorum bu şekilde bir şey yapmayacaksanız.
1723541776327.png
:)

Hocam denemeniz gerekebilir bana mavi yetiyor belki size de siyah yetecektir ama kırmızı kullanacağınızı düşünmüyorum bu şekilde bir şey yapmayacaksanız. Eki Görüntüle 2283443 :)
Hocam şimdi şöyle ben trendyoldan indirimde olduğu için siyahı 2'li olarak aldım yani birisini açarsam iade edemeyeceğim kırmızıyı iade edicem zaten siyahı eğer iade etmeyeceksem ve işime yaramayacaksa 2 kutu çöpe gidicek o yüzden iyi emin olmam lazım kırmızıyı iade edince de maviyi sipariş edicem zaten saçlarım sizin gibi ince telli düz saç. Fotoğraftaki gibi bir saç yapmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    3,7 KB · Görüntüleme: 49
Hocam şimdi şöyle ben trendyoldan indirimde olduğu için siyahı 2'li olarak aldım yani birisini açarsam iade edemeyeceğim kırmızıyı iade edicem zaten siyahı eğer iade etmeyeceksem ve işime yaramayacaksa 2 kutu çöpe gidicek o yüzden iyi emin olmam lazım kırmızıyı iade edince de maviyi sipariş edicem zaten saçlarım sizin gibi ince telli düz saç. Fotoğraftaki gibi bir saç yapmak istiyorum.
Benimki bu kadar dağınık değil hocam zaten yakışmaz bana. Siyah ya da mavi işinizi görecektir. Ayrıca ben pudrayı saçıma boca etmiyorum. Bir kutusu neredeyse bir sene götürdü beni.

Benimki bu kadar dağınık değil hocam zaten yakışmaz bana. Siyah ya da mavi işinizi görecektir. Ayrıca ben pudrayı saçıma boca etmiyorum. Bir kutusu neredeyse bir sene götürdü beni.
Gerçekten bir kutusu bir sene mi götürüyor? Ben milimi az diye 1 ayda biter diye düşündüm. O halde size güvenip siyahı açacağım kırmızıyı iade edip maviyi sipariş edeceğim. Teşekkürler hocam kullandıktan sonra deneyimlerimi buraya yazacağım.

Gerçekten bir kutusu bir sene mi götürüyor? Ben milimi az diye 1 ayda biter diye düşündüm. O halde size güvenip siyahı açacağım kırmızıyı iade edip maviyi sipariş edeceğim. Teşekkürler hocam kullandıktan sonra deneyimlerimi buraya yazacağım.
Dediğim gibi saçımın sadece ön kısmına az miktarda döküyorum bana da çok az kullanırım gibi gelmişti başlarda ama öyle olmuyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı