Puff Bar patlar mı?

Şu an vozol 6000 kullanıyorum bundan önce zovoo dragbar8000 vardı hatta onu 2 defa kaliteli nir salt likitle tekrar doldurdum ama sarji bitince sabah takip dolunca hemen çekiyordum.

Hocam yardim lazim puffu ailemden gizli iciyorum kombinin ustune sakliyordum hep. Bu sefer kombinin icine dustu orada patlar mi biraz kalsa musait bir zamanda acip alacağım.

Hocam yardim lazim puffu ailemden gizli iciyorum kombinin ustune sakliyordum hep. Bu sefer kombinin icine dustu orada patlar mi biraz kalsa musait bir zamanda acip alacağım.
Kombin fazla ısı verirse pili patlatma ihtimali var.

Hocam patlasa bile cok cok az etki yaratacagini yazmissiniz. 10000 cekimlik modeldi disini delip buyuk sorunlar cikarir mi?
Maalesef etkisi alev çıkaracak kadar güçlü. Riskin az olduğunu söyledim. Biri duş almaya giderse helvanızı hazırlatabilirsiniz. Ama bir değil iki. Çünkü patlarsa kombiye de zarar verir. O yüzden geç olmadan çıkartın derim.

Yani puff barın pek bir elektrik yalıtımı yok li-ion piller biraz fazla amper üretir +ve- temas ederse kablolar yanar ve erir akım akışı kesilir tabii şanslıysan diğer türlü pil patlar yanacak bir şey varsa yakar ama kolay kolay patlayacagını sanmıyorum düşük ihtimal içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…