B773
Hectopat
Cam açık bir şekilde bırakır mı?
Bırakabilir, mümkünse balkonda iç.
Cam açık olursa 10 dakikaya fln geçer koku cam kapalı olursa çok zor gider hissedilir evdeCam açık bir şekilde bırakır mı?
Knk bende karpuzlu 10000 likten var odanın içinde içiyorum duyan gören olmuyo.Knkm Allah çarpsın ilk pufumu aödım vozol 7000, eve geldim, annemler bilmiyordu tabi, ilk gün onlar alışverişe gitti 2 3 saat ev boştu bende içtim, eve gelmelerine az kalmıştı, ben koku sıktım parfüm sıktım hatta saç kurutma makinesi ile heryeri havaladım ama yine yakalandım, sakın orman meyveli alma, araştırdım en çok koku bırakan oymuş, ağır aroması var
Aynısı banada oldu en son parfüm kokusundan odada duramıyordum .dCanım sonuna kadar açık, balkon camı açık kokmaz diye zevkle içiyorum... Meğersem tüm ev ahududu kokuyormuş.
Aromasına göre değişiyor ahududu ve böğürtlen odaya çok sindi. Cam açık olmadan hele hele hiç içme. Banyo vs havalandırma var diye de guvenme. İçicem illaki diyorsan dışarıda balkonda falan iç kapalı alanda uzun sure içince illaki siniyor o koku.
Aynısı bana da oldu en son parfüm kokusundan odada duramıyordum. D
Bilmiyorum hocam 10 dk bir odada için disari cikip geri odaya girin ona gore bakabilirsiniz. Sinme dediğim 1-2 saat sonra geciyor.Üzümlü kullanıyorum koku sinermi çok ?
Bilmiyorum hocam 10 dk bir odada için disari cikip geri odaya girin ona gore bakabilirsiniz. Sinme dediğim 1-2 saat sonra geciyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.