Puff evde koku bırakır mı?

Normal apartman dairesinde biraz olur
Taş evlerde hiç koku bırakmaz

Knkm Allah çarpsın ilk pufumu aödım vozol 7000, eve geldim, annemler bilmiyordu tabi, ilk gün onlar alışverişe gitti 2 3 saat ev boştu bende içtim, eve gelmelerine az kalmıştı, ben koku sıktım parfüm sıktım hatta saç kurutma makinesi ile heryeri havaladım ama yine yakalandım, sakın orman meyveli alma, araştırdım en çok koku bırakan oymuş, ağır aroması var
Knk bende karpuzlu 10000 likten var odanın içinde içiyorum duyan gören olmuyo.

Cam açık bir şekilde bırakır mı?

Aromasına göre değişiyor ahududu ve böğürtlen odaya çok sindi. Cam açık olmadan hele hele hiç içme. Banyo vs havalandırma var diye de guvenme. İçicem illaki diyorsan dışarıda balkonda falan iç kapalı alanda uzun sure içince illaki siniyor o koku.

Canım sonuna kadar açık, balkon camı açık kokmaz diye zevkle içiyorum... Meğersem tüm ev ahududu kokuyormuş.
Aynısı banada oldu en son parfüm kokusundan odada duramıyordum .d

Aromasına göre değişiyor ahududu ve böğürtlen odaya çok sindi. Cam açık olmadan hele hele hiç içme. Banyo vs havalandırma var diye de guvenme. İçicem illaki diyorsan dışarıda balkonda falan iç kapalı alanda uzun sure içince illaki siniyor o koku.

Aynısı bana da oldu en son parfüm kokusundan odada duramıyordum. D

Üzümlü kullanıyorum koku sinermi çok ?

Hocam bende toplam 3 kere puff satın almış biri olarak odadaki koku yarım saat içinde gidiyor cam açıksa 10dk ya eseri bile kalmıyor aileniz bilmiyorsa havadar alanlarda içmemenizi öneririm. Zaten parfüm falan sıkınca geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı