Puff içmek sorun teşkil eder mi?

• Konuyu başlatan 4ndre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 734
Merhaba. Ben daha öncesinde puff çekmiştim. Tadı çok güzel geldi kendime alsam ve içsem zararlı olur mu? Bağımlılık yapar mı?
Tad maskelemedir, mesele içindekim kimyasal maddeler, nikotin türevleri.

Nikotin türevleri insanların "büyük çoğunluğu" için yüksek derecede bağımlılık yapıcıdır. Bir kere çektikten sonra "tadı güzeldi" diyerek cümleye başlamanın sebebi ne yaptığın hakkında en ufak bir fikrin olmaması ve beyninle bilinçaltının muhtemel el sıkışmasıdır. Bu da bağımlılığa yatkın olan büyük çoğunluktan olduğunu gösterir.

Sigara gibi kötü kokusu olmaması sadece senin için psikolojik bir durumdan ibarettir. Onun dışında ağız epitel dokusunda farklılaşma yapacaktır. Tat alma hücrelerin farklılaşacak. Nikotine bağımlılığın arttığı için likit elektro-sigara - bak puff demediğin zaman ne güzel ismi var - yerine normal sigara arar hale gelebilirsin.

Uzun vade de (3/6 ay) sabahları sigara içenler gibi göğüsünde fille uyanabilirsin. Tabiki bıraktıktan sonra geçiyor.

Evet sigara içenler gibi kullanım sıklığına bağlı olarak bunda da öksürtme ve balgam çıkartma mevcut, katranı daha az olsa da aynısının laciverti sonuçta.

Bir elinde sigara bir elinde likit elektro sigara ile gezen insanlardan olursun diyemeyebilirim fakat içmiyorken içme, çünkü nikotin bağımlılığı uyuşturucu bağımlılığı seviyesinde ve neredeyse her yerde deneyimleyebileceğin bir durumdur bu yüzden hem bedensel hem iradesel bırakması çok ama çok daha zordur.

Merhaba. Ben daha öncesinde puff çekmiştim. Tadı çok güzel geldi kendime alsam ve içsem zararlı olur mu? Bağımlılık yapar mı?

Reis ilk başta kullanmanı kesinlikle önermiyorum zaten şunu da bilesin. Kendin alınca en kısa zamanda sıkılıyor ve kullanımı bırakıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı