10.000 likler daha uzun gidiyor onları tercih edebilirsin.Ucuz ve kaliteli bir puff önerisi arıyorum. Artı olarak hangi puff ne kadar süre gider?
10.000 likler daha uzun gidiyor onları tercih edebilirsin.Ucuz ve kaliteli bir puff önerisi arıyorum. Artı olarak hangi puff ne kadar süre gider?
Site atar mısınızBence içme dostum. Ama illa alacaksan 10.000 olan ve orman meyveli aromalı Vozol'u denyebilirsin.
Sigara çok kötü kokuyor.
içen içiyor birşey olmuyorBu puff dediğiniz elektronik sigara türevleri sigara gibi değil ondan daha zararlı. Sigara dumanını alıyorsun ama bu fazladan nem de veriyor ciğerlere gerçekten zararlı ve sigaraya göre kanser yapmaya daha meğilli ileride akciğer kanseri için saçları 0'a vurmayı göze alıyorsan buyur hocam. Mesajıma abartma diyecek olanlar olabilir ama artık kanserin her türü öyle çok yaygınlaştı ki an meselesi artık.
İçtiği an etkisini göstermiyor zaten. Uzun vadede etkisini gösterir, bu puff mevzuları daha yeni çıktı o yüzden şimdi kimse sıkıntısını görmüyor, ama eğer çok merak ediyorsan uzun yıllar sigara kullananlara bak, ya gırtlak kanseri ya akciğer kanseri ya da başka kanserler. İyi bişey olsa herkes içer. Üstteki arkadaşa da bir yere kadar katılıyorum, işte erkek adamsan sigaranı yakarsın falan demiş, sigara içmekle erkek adam olunmaz, efendiliğinle, tavırlarınla, hareketlerinle erkek adam olursun. Bunu havalı bişey falan sanmayın. Sigara içen biri dışardan gerçekten acınası gözüküyor. Son yazdıklarından sonra yaşının küçük olduğunu anladım, şu an belki aklın ermiyo olabilir ama sana bir abi tavsiyesi lütfen böyle şeylere heveslenme, ileride sıkıntısını yine sen çekersin.içen içiyor birşey olmuyor
Üstteki arkadaşa da bir yere kadar katılıyorum, işte erkek adamsan sigaranı yakarsın falan demiş, sigara içmekle erkek adam olunmaz, efendiliğinle, tavırlarınla, hareketlerinle erkek adam olursun.
Kuzenim var 30a yakın elektronik sigara içiyor hem güzel falan kokuyor oradan bende gördüm ilkHocam ben onu şundan söyledim puff dediğin çocuk oyuncağı gibi bir şey üstüne sigarayla aynı değil daha zararlı en azından elinde oyuncak gezdireceğine sigarasını içer dedim. Dedikleriniz haklı ama arkadaş yaşı küçük galiba özenme durumu var gibi.
İstanbulda doludur kendim bilmiyorum ama telegramdan bulabilirsin. 1 kere içince emin ol gerisi gelir bağımlı olmazsam diye bir şey olmuyor.Kuzenim var 30a yakın elektronik sigara içiyor hem güzel falan kokuyor oradan bende gördüm ilk
Hocam birkaç araştırma yaptım merakım da var 1 tane 12klık alsam pekte birşey olmaz diyorlar(bağımlı olmazsan) istanbulda bilindik yer varmı avrupa
@ard50500
12lik az oluyor 10 daha iyi. Ama almanı önermem.Kuzenim var 30a yakın elektronik sigara içiyor hem güzel falan kokuyor oradan bende gördüm ilk
Hocam birkaç araştırma yaptım merakım da var 1 tane 12klık alsam pekte birşey olmaz diyorlar(bağımlı olmazsan) istanbulda bilindik yer varmı avrupa
@ard50500
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.