UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #11 Shuichi Tatsuo dedi: Yo pek değil ama nikotinsiz puf yok. Dolumu yapılan elektronik alırsınız nikotinsiz likit ile kullanırsınız olur biter. Genişletmek için tıkla... Dolumu yapılabilir alcamda nikotinsiz likit ne acaba o zararlı mı?
Shuichi Tatsuo dedi: Yo pek değil ama nikotinsiz puf yok. Dolumu yapılan elektronik alırsınız nikotinsiz likit ile kullanırsınız olur biter. Genişletmek için tıkla... Dolumu yapılabilir alcamda nikotinsiz likit ne acaba o zararlı mı?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #12 UTKUOZER dedi: Dolumu yapılabilir alacağımda nikotinsiz likit ne acaba o zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Sadece duman çekiyorsunuz. Tütüncülerde satılıyor.
UTKUOZER dedi: Dolumu yapılabilir alacağımda nikotinsiz likit ne acaba o zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Sadece duman çekiyorsunuz. Tütüncülerde satılıyor.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #13 Shuichi Tatsuo dedi: Sadece duman çekiyorsunuz. Tütüncülerde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlıksız değil yani teşekkürler.
Shuichi Tatsuo dedi: Sadece duman çekiyorsunuz. Tütüncülerde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlıksız değil yani teşekkürler.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #14 Bu tip cihazlardan alın. Diğer türlü pufflarda yetersi duman geliyor. UTKUOZER dedi: Sağlıksız değil yani teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı da değil.
Bu tip cihazlardan alın. Diğer türlü pufflarda yetersi duman geliyor. UTKUOZER dedi: Sağlıksız değil yani teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı da değil.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #15 Shuichi Tatsuo dedi: Eki Görüntüle 1823096 Bu tip cihazlardan alın. Diğer türlü pufflarda yetersi duman geliyor. Sağlıklı da değil. Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkürler. Shuichi Tatsuo dedi: Eki Görüntüle 1823096 Bu tip cihazlardan alın. Diğer türlü pufflarda yetersi duman geliyor. Sağlıklı da değil. Genişletmek için tıkla... Modeline acaba bunların?
Shuichi Tatsuo dedi: Eki Görüntüle 1823096 Bu tip cihazlardan alın. Diğer türlü pufflarda yetersi duman geliyor. Sağlıklı da değil. Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkürler. Shuichi Tatsuo dedi: Eki Görüntüle 1823096 Bu tip cihazlardan alın. Diğer türlü pufflarda yetersi duman geliyor. Sağlıklı da değil. Genişletmek için tıkla... Modeline acaba bunların?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #16 UTKUOZER dedi: Modeline acaba bunların? Genişletmek için tıkla... Değişiyor bu tip al alacaksan demek istedim. Diğer türlü puf alayım bitsin doldurayım dersen hem dumandan memnun kalmayacaksın hem bir süre sonra yanık tadı gelecek.
UTKUOZER dedi: Modeline acaba bunların? Genişletmek için tıkla... Değişiyor bu tip al alacaksan demek istedim. Diğer türlü puf alayım bitsin doldurayım dersen hem dumandan memnun kalmayacaksın hem bir süre sonra yanık tadı gelecek.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #17 Shuichi Tatsuo dedi: Değişiyor bu tip al alacaksan demek istedim. Diğer türlü puf alayım bitsin doldurayım dersen hem dumandan memnun kalmayacaksın hem bir süre sonra yanık tadı gelecek. Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkürler.
Shuichi Tatsuo dedi: Değişiyor bu tip al alacaksan demek istedim. Diğer türlü puf alayım bitsin doldurayım dersen hem dumandan memnun kalmayacaksın hem bir süre sonra yanık tadı gelecek. Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkürler.
iflookscouldkill Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #18 Normal hali de zararli tabii ki ama likidi bittiginde doldurmadan kullanmaya devam ederseniz çok çok zararli, sakin yapmayin.
Normal hali de zararli tabii ki ama likidi bittiginde doldurmadan kullanmaya devam ederseniz çok çok zararli, sakin yapmayin.
C Cubitci Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 120 17 Temmuz 2023 #19 Tabii ki zararlı. Bu ve bunun türevi tütün mamüllerini kullanmanızı önermem. İçinize çekmeyip ağzınıza duman yapsanız bile ağızdan da nikotin emilimi oluyor.
Tabii ki zararlı. Bu ve bunun türevi tütün mamüllerini kullanmanızı önermem. İçinize çekmeyip ağzınıza duman yapsanız bile ağızdan da nikotin emilimi oluyor.
Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #20 UTKUOZER dedi: Çok mu zararlı yani. Daha başlamadım ama başlayasım var 1 2 fıt çektim sadece. Tadı beni aldı. Genişletmek için tıkla... Normal sigaradan daha zararlı gerisini siz düşünün
UTKUOZER dedi: Çok mu zararlı yani. Daha başlamadım ama başlayasım var 1 2 fıt çektim sadece. Tadı beni aldı. Genişletmek için tıkla... Normal sigaradan daha zararlı gerisini siz düşünün