Puffa alerjim olabilir mi?

Hocam içinde öyle bir sistem yok ki basit bir sistem var içinde pamuk yapısında bir şey vardı pil vardı basit kablo vardı başka bir şey yoktu bunlar çok gereksiz şeyler nereden türedi anlamıyorum.

Çöpe atsam da olur mu?

Paraya yazık olmaz tütün ürünü alırken düşünecektin orasını. Çok alerjiniz var gibi de durmuyor ama.

Sabah uyandım da daha kötü yaptı ya, çöpe atmayı düşünüyorum atsam patlar mı çöpte.

Arkadaşlarınıza satın.

Buradan 2. el ilan açsam alan olur mu acaba, 200 liraya bırakırım.

Aldığınız aroma boğaz yakıyor, ilk defa içmeye başladıysanız bunlar normaldir. Alışsanız bile boğaz yakıcaktır, fakat diğerleri zamanla gidecektir.

150 liraya sattım bir arkadaşıma, biliyorum kazık ama zararın neresinden dönersen kardır dedim.

Son düzenleme:
Çok ucuza vermişsiniz, 300-400'e bile satsanız alınırdı.

Alacak kimsem yoktu çevremde, sabah daha kötü bir halde uyandım biraz araştırdım aromaya alerjim olabilirmiş. Ciğerlerim ağrımaya başlamıştı, sadece çevremde 1 tane e sigara kullanan vardı ilk 200'den teklif verdim 150'ye bıraktım içmek istemiyordum zaten çok kötü yapmıştı beni balgam falan çöpe gitçeğine zararın neresinden dönersen kar mantığıyla ilerledim sattım yani.

Arkadaşlar merhaba, şu ana kadar hiç sigara ve puff kullanmadım, dün çok merak ettim uzun zamandır da almak istiyordum 10.000 strawberry ice puff aldım 550 liraya, içtim biraz hapşırmaya başladım boğazım yandı genzim kaşınmaya başladı. Grip oldum ve yüzümde sivilceler belirgin hale geldi biraz, bu durum normal mi o kadar para verdim ne yapayım ben şimdi? Atsam paraya yazık olacak içmeye devam mı etmeliyim? Fikre ihtiyacım var.

İlk içisin. Yakında istek başlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı