Puffless sitesinden Vozol alınır mı?

• Konuyu başlatan emgyt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.483
Sipariş verdim bugün kargolamışlar teşekkür ederim

Ben de sipariş verdim ancak bir kart bilgisi istemeden sipariş alindi diye bilgi gonderdi. Sizde nasıl oldu bu sipariş durumu veya elinizde puffless sitesine ait bir iletisim numarasi var mi?

Teşekkür ederim Puffless'ten aldıklarım elime ulaştı birkaç gün önce.
Bu siteye de yazdım ama mesajlarıma çok geç dönüyorlardı. Almadım bende

Merhaba bugün ben de puffles sitesinden sipariş vermeye çalıştım ancak siparisime adres girdim ve herhangi bir kart bilgisi talep etmeden siparisiniz alindi dedi şu an ortada bir siparisim gozukmuyor site altında gözüken numaraları da aktif degil.
Acaba siz nereden ulaştınız bir siteye veya sipariş sureciniz nasıldı bilgilendirir misiniz?

Bende de aynı durum oldu nasıl yaptınız?

Teşekkür ederim Puffless'ten aldıklarım elime ulaştı birkaç gün önce.
Bu siteye de yazdım ama mesajlarıma çok geç dönüyorlardı. Almadım bende
iyi günler bende oradan almayı planlıyorum kargo ücretsiz diyor dolandırıcı gibi geldi sipariş nasıldı

Ben de sipariş verdim ancak bir kart bilgisi istemeden sipariş alindi diye bilgi gonderdi. Sizde nasıl oldu bu sipariş durumu veya elinizde puffless sitesine ait bir iletisim numarasi var mi?

Merhaba bugün ben de puffles sitesinden sipariş vermeye çalıştım ancak siparisime adres girdim ve herhangi bir kart bilgisi talep etmeden siparisiniz alindi dedi şu an ortada bir siparisim gozukmuyor site altında gözüken numaraları da aktif degil.
Acaba siz nereden ulaştınız bir siteye veya sipariş sureciniz nasıldı bilgilendirir misiniz?
verdinizmi sipariş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı