Pull and Bear siparişindeki ürün iptal edildi

OKODENRO

Hectopat
Daha fazla  
İndirimde ceket almıştım ama iade etmişler. Şu anda da stokta yok ürün. Ne yapmalıyım?

1751273344370.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen ellerinde kalmamıştır ve kaldırmayı unutmuşlardır. Paran iade edilir yapacak bir şey yok.

Stokta bittiği için iptal etmişler çok istiyordum bu ceketi şikayet etsem falan geri verirler mi ki? Ben geçen hafta çarşamba sipariş ettim daha bugün iptal ediliyor.

Darladım sipariş değiştirme, iptal etme hakkı varmış pbnin THH şikayet diyeceğim herhalde en beğendiğim ürün iptal oldu şaka gibi.

Sipariş no vs yok mu? Mağazaya gidip yüz yüze konuşsan iyi olur çünkü getirtebilirler belki en azından çünkü telefondan pek olmaz gibi.

Sipariş no vs yok mu? Mağazaya gidip yüz yüze konuşsan iyi olur çünkü getirtebilirler belki en azından çünkü telefondan pek olmaz gibi.

Boş bir vakitte gitmeye çalışacağım mağazaya ama bir şey yapcaklarını sanmıyorum ya anlamadığım şey şu kıyafetler sınırlı sayıda gelmiyor mu ben sipariş verebiliyorsam teslim edilmesi gerekiyor nasıl stok bitiyor anlamıyorum.

Boş bir vakitte gitmeye çalışacağım mağazaya ama bir şey yapcaklarını sanmıyorum ya anlamadığım şey şu kıyafetler sınırlı sayıda gelmiyor mu ben sipariş verebiliyorsam teslim edilmesi gerekiyor nasıl stok bitiyor anlamıyorum.

Ceketi bende çok beğendim açıkçası bende alabilirim olursa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı