RecaizdeMahmut
Kilopat
Açıklama bu mu hocam? İroni olması filmin başarısız olmasını değiştirmiyor.O filmin amacı gerçekçi bir tarihi film çekmek değil başlı başına bir ironi.
Açıklama bu mu hocam? İroni olması filmin başarısız olmasını değiştirmiyor.O filmin amacı gerçekçi bir tarihi film çekmek değil başlı başına bir ironi.
Başarılı başarısız demedim. Beklentin yanlış, bu film tarihi ögeleri iyi anlatıyor diye sevilmiyor zaten olayı farklı.Açıklama bu mu hocam? İroni olması filmin başarısız olmasını değiştirmiyor.
Başarılı başarısız demedim. Beklentin yanlış, bu film tarihi ögeleri iyi anlatıyor diye sevilmiyor zaten olayı farklı.
Eğlenceli ve bazı sahneleri çok iyi diye seviyorlar hocam filmin öyle çok bir derinliği yok ama sevilmesinin sebebi bu.Hocam ben de filmin olayı olmadığını söylüyorum. Forumun film kategorisi çok tuhaf herkes sebepsiz yere bir şeyleri savunuyor karşı fikir sunulunca da haha atıyor ya da disslike atıyorlar. Bir açıklamanız varsa buyurun.
Çok yüksek seviyeli bir cevap teşekkürler.Sıkıyorsa daha iyisini yazıp çek de izleyelim sadece sallıyorsun.
Hiçbir karşı düşünce, fikir yok. Bu filmi tartıştığım herkes aynı cevapları veriyor.Sıkıyorsa daha iyisini yazıp çek de izleyelim sadece sallıyorsun.
Bir tüketicinin bir ürünü eleştirebilmesi için daha iyisi yazmasına falan gerek yok, parasını verip izlediği bir filmde bir şeylerden memnun değilse bunu dile getirmesinde de herhangi bir sakınca yok. Günün sonunda eleştirdiğimiz her şey bir ürün ve bizler de bir tüketiciyiz, eleştirmek hakkımız.Sıkıyorsa daha iyisini yazıp çek de izleyelim sadece sallıyorsun.
Ağzınıza sağlık.Bir tüketicinin bir ürünü eleştirebilmesi için daha iyisi yazmasına falan gerek yok, parasını verip izlediği bir filmde bir şeylerden memnun değilse bunu dile getirmesinde de herhangi bir sakınca yok. Günün sonunda eleştirdiğimiz her şey bir ürün ve bizler de bir tüketiciyiz, eleştirmek hakkımız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.