Pulp fiction filmi neden beğeniliyor?

Başarılı başarısız demedim. Beklentin yanlış, bu film tarihi ögeleri iyi anlatıyor diye sevilmiyor zaten olayı farklı.

Hocam ben de filmin olayı olmadığını söylüyorum. Forumun film kategorisi çok tuhaf herkes sebepsiz yere bir şeyleri savunuyor karşı fikir sunulunca da haha atıyor ya da disslike atıyorlar. Bir açıklamanız varsa buyurun.

Hocam ben de filmin olayı olmadığını söylüyorum. Forumun film kategorisi çok tuhaf herkes sebepsiz yere bir şeyleri savunuyor karşı fikir sunulunca da haha atıyor ya da disslike atıyorlar. Bir açıklamanız varsa buyurun.
Eğlenceli ve bazı sahneleri çok iyi diye seviyorlar hocam filmin öyle çok bir derinliği yok ama sevilmesinin sebebi bu.

Ucuz Roman harika bir film. Hangi motivasyonla izliyorsun bilmiyorum ama bu bir kara mizah filmi. Dark comedy olarak geçiyor ve açıkçası güçlü karakterleriyle, iyi oyunculuğu ile ve söz yazarlığı ve direktörlük işlerinin çok iyi yapılmış olması nedeniyle filme hayran kaldım. Aşırı sahneler var, aşırı olaylar var. Gerçek hayatta olması beklenmeyen karmaşık bir olay örgüsü var. Bu nedenle kara mizah deniyor. Karikatür gibi bakmalısın bu filme.

Son olarak filmde çok ince mesajlar ve yakalanması zor çok küçük detaylar var. Tarantino zekice bir hamlede bulunarak bunları filme eklemiş. Ben bile filmi birkaç kez izlememe rağmen çoğunu kaçırmışım. Çoğunu film hakkında araştırırken öğrendim.

Kısacası benim için efsane film ama elbette herkesin deneyimi aynı olmayabilir. Senin için katlanılır gibi değilse elbette izlemek zorunda da değilsin.

Sıkıyorsa daha iyisini yazıp çek de izleyelim sadece sallıyorsun.
Bir tüketicinin bir ürünü eleştirebilmesi için daha iyisi yazmasına falan gerek yok, parasını verip izlediği bir filmde bir şeylerden memnun değilse bunu dile getirmesinde de herhangi bir sakınca yok. Günün sonunda eleştirdiğimiz her şey bir ürün ve bizler de bir tüketiciyiz, eleştirmek hakkımız.

Bir tüketicinin bir ürünü eleştirebilmesi için daha iyisi yazmasına falan gerek yok, parasını verip izlediği bir filmde bir şeylerden memnun değilse bunu dile getirmesinde de herhangi bir sakınca yok. Günün sonunda eleştirdiğimiz her şey bir ürün ve bizler de bir tüketiciyiz, eleştirmek hakkımız.
Ağzınıza sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı