Pulsar NS 125 alınır mı?

Sıfır almadığın sürece alınır. Fiyatı ns200’e çok yakın olduğu için ikinci el satış hızı düşük bir motor. Bu motoru alırken ölücülük yapmanı öneririm aldığın fiyatın çok altına bile satamayabilirsin.
 
Sıfır almadığın sürece alınır. Fiyatı NS200'e çok yakın olduğu için ikinci el satış hızı düşük bir motor. Bu motoru alırken ölücülük yapmanı öneririm aldığın fiyatın çok altına bile satamayabilirsin.

İlk motorum olacağı için sıfır almak istiyorum alınmaz mı sıfır.
 
NS 125 alıp geç.NS125 diğer bajaj gruplarına nazaran bir tık daha düşük piyasaya sahip ama 125'likler arasında alınabilecek en iyi f/p motorlardan birisi.Benelli'yi italyan markası diye biliyorsın hayır değil çin meşeli bir firma ve alınmaz.
 
İlk motorum olacağı için sıfır almak istiyorum alınmaz mı sıfır.
Her türlü düşecek o motor boşuna değer kaybetmesine gerek yok. İlk motoru ikinci el almak daha mantıklı düşük km temiz bulursan. Yan yatmaya çiziklere vs takılma.
Tvs raider nasıl sence
Ben 6 bin km kullandım gayet keyifli motordu tavsiye ederim. İkinci el 10 bin km'ye kadar 50 bin TL'ye bulabilirsin.
 
Benelli ve ns arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Eğer ns ise size gore hangi rengi daha iyi?

Ns tabii ki Benelli hem Çin malı hem de kronikli. Renk olarak ben mavi alırdım jantları da beyaza boyardım gerçekte öyle yapan birini gördüm ciddi anlamda göze çarpıyor kendine baktırıyor NS200 alırsam o şekil yapacağım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı