Ben mail atıyorum cevap gelmiyor nasıl ulaştınız connect game ye? kasım ayı başı gelmesi kesinmidir?Beklerseniz kasım ayının basşında connectgame getirecek. Bekleyemem derseniz de pulsarın kendi sitesinden ya da amazon'dan
Ben mail atıyorum cevap gelmiyor nasıl ulaştınız connect game ye? kasım ayı başı gelmesi kesinmidir?Beklerseniz kasım ayının basşında connectgame getirecek. Bekleyemem derseniz de pulsarın kendi sitesinden ya da amazon'dan
Hocam yanlış bilgiymiş gelmeyecekmiş türkiye’ye xlite v2Ben mail atıyorum cevap gelmiyor nasıl ulaştınız connect game ye? kasım ayı başı gelmesi kesinmidir
pulsar.gg den alsak turkıye gelıyormuHocam yanlış bilgiymiş gelmeyecekmiş türkiye’ye xlite v2
o konuda bilgim yok ben amazon.uk'den aldım. çok da memnunumpulsar.gg den alsak turkıye gelıyormu
pulsar.ggden alsak Türkiye gelıyor mu?
O konuda bilgim yok ben amazon.uk'den aldım. Çok da memnunum.
Nasıl bir gıcırdama :/Evet ben pulsar.ggden aldım sorunsuz geldi.
Nazar ettim fareye ya. Sol Click'ten gıcırdama gelmeye başladı. Ses olarak rahatsız etse de dokusal açıdan da sinirimi bozdu bu durum. Geri gönderme sıkıntısı da var ne yapacağım bilmiyorum vallaha :/
Nasıl bir gıcırdama.
Geçmiş olsun hocam ya üzüldüm. Ben daha 1 ay anca oldu alalı bilemedim malzeme kalitesi konusunda firmayı co kda bilmiyorum yeni firma neticede. Siz yine de bir mail gönderin istersenizNormalde mouse kullanırken ele sağlam geliyordu. Geçen haftadan beri sol Click ve sol Click yanındaki plastik her sert tutuşumda tutuş hissiyatı değişti. Premium mouse hissiyatı yerini 50 liralık fareye bıraktı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.