HypeRisReal
Kilopat
Daha fazla
Herkese merhaba, bundan yaklaşık 1 hafta önce yeni bir sistem almayı planladım ve birkaç araştırma sonucu GameGaraj matrıx 5A hazır sistemine denk geldim. Stok parçaları özelleştirdim ve kendime uygun hale getirdim, daha sonra biraz daha araştırma yaparken tekradan GameGaraj sitesinde Pulse 5a-RTX 4060 sistemine denk geldim. Aralarında ki tek fark biri 5600 iken diğerinin 5500 olmasıydı, daha sonra Pulse 5a'yda kendime göre özelleştirdim ve matrıx 5A'dan daha uyguna geldi. Aşağıda paylaştığım resimlerde ilk fotoğraflar sistemin stok hali ikincisi kendime göre özelleştirdiğim halinde. Hangisini almak daha mantıklı sizce?
Stok parçalar:
Kendime göre özelleştirdiğim halleri:
Pulse 5A'yı görene kadar kafamda matrıx 5A'yı almak vardı fakat Pulse 5A'da hem anakartı B450M K II'den A520M-K'ya yükseltebiliyor ve çok büyük etken olmasa bile RAM'leri RGB yaptığım halde matrıx 5A'dan -275₺ gibi bir fark mevcut çok büyük bir meblağ değil ama elde kalan 275TL'nin üstüne bütçe ekleyip bir kule tipi soğutucu alma şansım olmakta. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
Stok parçalar:
Kendime göre özelleştirdiğim halleri:
Pulse 5A'yı görene kadar kafamda matrıx 5A'yı almak vardı fakat Pulse 5A'da hem anakartı B450M K II'den A520M-K'ya yükseltebiliyor ve çok büyük etken olmasa bile RAM'leri RGB yaptığım halde matrıx 5A'dan -275₺ gibi bir fark mevcut çok büyük bir meblağ değil ama elde kalan 275TL'nin üstüne bütçe ekleyip bir kule tipi soğutucu alma şansım olmakta. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: