Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #131 Maalesef bugün deneyemiyorum, yakıt enjekte borularını tornaya biraz daha inceltmesi ve ek delik açması için verdim.
Maalesef bugün deneyemiyorum, yakıt enjekte borularını tornaya biraz daha inceltmesi ve ek delik açması için verdim.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Aralık 2019 #132 Firehorse MK II dedi: Maalesef bugün deneyemiyorum, yakıt enjekte borularını tornaya biraz daha inceltmesi ve ek delik açması için verdim. Genişletmek için tıkla... Acelesi yok. Proje yetiştirmiyoruz sonuçta Sen boş zamanın oldukça yapmaya devam edersin.
Firehorse MK II dedi: Maalesef bugün deneyemiyorum, yakıt enjekte borularını tornaya biraz daha inceltmesi ve ek delik açması için verdim. Genişletmek için tıkla... Acelesi yok. Proje yetiştirmiyoruz sonuçta Sen boş zamanın oldukça yapmaya devam edersin.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 24 Aralık 2019 #133 Konuyu en baştan beri takip ediyorum. Şimdi bitiş yaklaşınca ben de heyecanlandım valla ne diyeyim.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Aralık 2019 #134 Alpha Centauri dedi: Konuyu en baştan beri takip ediyorum. Şimdi bitiş yaklaşınca ben de heyecanlandım valla ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Valla sorma ya Dizi gibi heyecanlı geçiyor proje. Ben kendim için bu kadar uğraşmamıştım yaparken, biraz hırs oldu bizimkisi valla
Alpha Centauri dedi: Konuyu en baştan beri takip ediyorum. Şimdi bitiş yaklaşınca ben de heyecanlandım valla ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Valla sorma ya Dizi gibi heyecanlı geçiyor proje. Ben kendim için bu kadar uğraşmamıştım yaparken, biraz hırs oldu bizimkisi valla
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #135 Bütçe dahilinde olursa, Turbofan motoru yapımına başlayacağız. Fiyat bekliyoruz bakalım.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Aralık 2019 #136 Firehorse MK II dedi: Bütçe dahilinde olursa, Turbofan motoru yapımına başlayacağız. Fiyat bekliyoruz bakalım. Genişletmek için tıkla... Acele yok Bi' itiş elde edelim önce
Firehorse MK II dedi: Bütçe dahilinde olursa, Turbofan motoru yapımına başlayacağız. Fiyat bekliyoruz bakalım. Genişletmek için tıkla... Acele yok Bi' itiş elde edelim önce
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #137 @painkiller hallederim onu hocam ya, olmadı tüpü köklerim, uçar gider.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #138 Firehorse MK II dedi: @painkiller hallederim onu hocam ya, olmadı tüpü köklerim, uçar gider. Genişletmek için tıkla... Kaçırma bari, mahallede deli dana gibi dolaşan bir motor Show Haber'e çıkabilir
Firehorse MK II dedi: @painkiller hallederim onu hocam ya, olmadı tüpü köklerim, uçar gider. Genişletmek için tıkla... Kaçırma bari, mahallede deli dana gibi dolaşan bir motor Show Haber'e çıkabilir
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #139 @painkiller mahalle yok hocam, ev lokantamızın üstünde, dağın başı diyebilirim. Bekleriz Ankara'ya yolunuz düşerse.
@painkiller mahalle yok hocam, ev lokantamızın üstünde, dağın başı diyebilirim. Bekleriz Ankara'ya yolunuz düşerse.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #140 Firehorse MK II dedi: @painkiller mahalle yok hocam, ev lokantamızın üstünde, dağın başı diyebilirim. Bekleriz Ankara'ya yolunuz düşerse. Genişletmek için tıkla... Eksik olma kral Uğrarım tabii. Liseden beri Ankara'yı çok az gördüm zaten. Dönerini ve simidini özledim ne yalan söyleyeyim
Firehorse MK II dedi: @painkiller mahalle yok hocam, ev lokantamızın üstünde, dağın başı diyebilirim. Bekleriz Ankara'ya yolunuz düşerse. Genişletmek için tıkla... Eksik olma kral Uğrarım tabii. Liseden beri Ankara'yı çok az gördüm zaten. Dönerini ve simidini özledim ne yalan söyleyeyim