Ekran kartı sıcaklığım boştayken 50-60 arasında takılıyor. Oyun oynarken FPS sınırlamazsam 65-70 arası oyun oynarken. Bu değerler normal diye biliyorum ama boştayken fazla mı değil mi, yani kısaca değerlerim normal mi? Ekran kartım Sapphire Pulse RX 5500 XT 4 GB. Şimdiden teşekkür ederim.
Belli bir sıcaklığa kadar fanlar çalışmıyor, boşta 45-50derece normal, aynı karttan bende var oyunlarda maksimum 64-65 derece, furmark testi 75 derecelerde.
Yalnız ben termal macunu Thermalright Cf-3 ile yeniledim.
Belli bir sıcaklığa kadar fanlar çalışmıyor, boşta 45-50derece normal, aynı karttan bende var oyunlarda maksimum 64-65 derece, furmark testi 75 derecelerde.
Bostayken fanlar calismiyorsa normal diyebilirim. GTX 1070 Ti kullaniyorum, o bicim kasam ve 2 egzoz 1 tane de temiz hava ceken fan olmasina ragmen bosta 45-50 derece civarinda takiliyor. Bu degerler sorun teskil edecek olsaydi bosta fanlari calismayacak sekilde tasarlamazlardi. Degerler gayet iyi, kafaya takilacak bir sorun yok.