Pulse RX 5600 XT vs ROG STRIX RX 5600 XT

Bütçe
3000-4000 TL
Bir tanesiyle 70 derece oyun oynarken diğeriyle maksimum 65-70 alırsınız. Performans olarak aynılar.

ASUS hakkında bir bilgim yok ama Sapphire, AMD tarafında en iyisidir.

AMD tarafının EVGA'sı XFX tir Türkiye'de popüler olmamasına rağmen Avrupa'da çok popülerdir ayriyeten ASUS hakkında nasıl bir fikriniz yok ASUS ROG serisi parmakla gösterilecek bir soğutmaya sahiptir.

Kendisi Sapphire markasını tavsiye etmiyor kullanıcıların çoğunun sıkıntı yaşadığını iddia ediyor.

Dostum ASUS ROG STRIX modelini al. BIOS güncelle T6G modeli seviyesinde kullan.
Aktif olarak kullanmaktayım. 55 derecenin üstüne çıkartamadım kartı overclock ile 1800 MHz çalıştırmama rağmen.

RX 5600 XT serisinde dikkat etmen gereken şey 14 gbs bellek hızı olmalı(14.000 MHz) bu modellerine BIOS güncellemesi atılabiliyor. 1750 MHz hıza çıkıyor kart.

Ya şaşırıyorum gerçekten, daha kasım ayı başında şu ekran kartını 3400'e Amazon'dan aldım, üstelik 420TL geri ödeme kampanyası vardı düz hesap 3bin e geldi. Nasıl uçmuş fiyatı anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı