Geforce Mx130
Kilopat
Forza 4 oynarken Memory 82,Gpu 70 derece oluyor ve 6 GB kullanıyor gözüküyor. Sapphire Pulse RX 5700 XT kullanıyorum. Sıcaklıklar normal mi?
Memory için mi 85?2 fanlılarda 85'e kadar normal. Onun üstünde alırsan kasandaki havalandırmayı iyileştirmeli, daha odanı da daha serin tutmalısın.
Birde Vramleri nasıl test edebilirim?Genel anlamda 85 ve üzeri zaten riskli olmaya başlar elektronik devreler için. Tabii ki 100 derece ve üzerine göre üretiliyorlar ama uzun süre 85 derece üzeri çalıştırılmaları sorun yaratabiliyor. Siz genel olarak dereceleri 85 altında tutacak şekilde gerekli iyileştirmeleri yapın.
Bunun için OCCT programını kullanıyorum. Oradaki testlerde anlık sıcaklıkları da takip edebilirsin. Genelde Power testini yaparım tüm sistemi yüke soktuğu. PSU ve genel sıcaklıkları da burada kontrol ederim.Birde Vramleri nasıl test edebilirim?
Orada 15dakikalik bir test yaptım dün gece. Sıcaklıklar aklımda değil ancak Power testinde bir sorunu olmadı. Çokta ısınmamıştı. RDR 2 indiriyorum o Vramı cok kullaniyormus. Onda ne gibi özelliklerine bakabilirimMBunun için OCCT programını kullanıyorum. Oradaki testlerde anlık sıcaklıkları da takip edebilirsin. Genelde Power testini yaparım tüm sistemi yüke soktuğu. PSU ve genel sıcaklıkları da burada kontrol ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.