PUMA Court Classic vs Grand Court Cloudfoam

• Konuyu başlatan Zehn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 386

Zehn

Decapat
Daha fazla  
2 bin TL'den daha uyguna şık bir ayakkabı arayışındayım. İki ayakkabı arasında kaldım. Bunlardan ilki https://www.adidas.com.tr/tr/grand-court-cloudfoam-comfort-ayakkabi/GW9199.html, ikincisi https://www.amazon.com.tr/dp/B0C33N...eativeASIN=B0C33T2V9T&linkCode=asn&th=1&psc=1, ikisini de gidip mağazada denedim, Adidas olan daha şık ancak biraz daha rahatsız geldi. Puma ise daha rahat ama şık mı değil mi tam anlayamadım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Benim için ayakkabının en önemli unsur ayakkabının uzun ömürlü olması.

Hocam ben 2 gün önceki indirimde puma court Classic'i aldım. Bugün geldi ve inanılmaz rahat. Hiçbir şekilde ayağımı sıkmıyor. 42 numara giyiyordum, 42,5 aldım ama inanılmaz uydu. Öneririm.

Bugün gidip ikisini de denedim bana da puma daha rahat geldi ama uzun ömürlü olur mu onu düşünüyorum. Nedense psikolojik olarak birisi Adidas olunca ister istemez marka farkı vardır gibi geliyor.

Puma court dayanıksız değil genelde ama ayakkabıdır sonuçta senin oraya buraya vurabilir ayakkabıyı kırabilirsin. Belli sitelerde bazı modellerde indirimler oluyor arada sırada. Onları takip et belki Nike Blazer falan da bakabilirsin sanki indirime giriyordu. Nasıl giyiniyorsun bilmiyorum tabi illa sneaker olacaksa bu ikisinden puma alınabilir.

Puma court dayanıksız değil genelde ama ayakkabıdır sonuçta senin oraya buraya vurabilir ayakkabıyı kırabilirsin. Belli sitelerde bazı modellerde indirimler oluyor arada sırada. Onları takip et belki Nike blazer falan da bakabilirsin sanki indirime giriyordu. Nasıl giyiniyorsun bilmiyorum tabii illa sneaker olacaksa bu ikisinden puma alınabilir.

Adidas'ın belirli sorunları vb mi var neden pumayı tercih ettiniz acaba.

Hocam her ayakkabı ayakkabıdır. Sen markaya bakıyorsun. Adidas ve Nike öndeyse arkasından hemen puma gelir. Puma'da kötü bir marka değil. İçinize sineni alın.

Puma'yı aldım indirim biterse diye. Ama hala karar veremedim içime sinerse kullanmaya devam edeceğim sinmezse iade edip Adidas'ı alacağım sanırım.

Hocam her ayakkabı ayakkabıdır. Sen markaya bakıyorsun. Adidas ve Nike öndeyse arkasından hemen puma gelir. Puma'da kötü bir marka değil. İçinize sineni alın.

Bende mi sıkıntı var anlamadım. Nike Air monarch giyiyorum 42 numara ayağımı sıkıyor. Air Force 42 numara tam oluyor ama bu puma da 41 numara ayağıma büyük geldi nedense.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı