Puma mı Asics mi?

ahmetSTFU

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE 9070XT / Patriot Viper Venom 32GB RAM 6000MHz / ASUS PRIME B650M-R / Bitfenix MH100 Black 750W 80+ Bronze
Uzun bir aradan sonra (4 yıl) yeni ayakkabı almaya karar verdim. Şu an Lumberjack'in ayakkabısını giyiyorum fakat tabanı betondan farksız. Asics markasını da ilk defa duydum. Bu iki ayakkabıdan hangisini önerirsiniz? (yaz-kış kullanmayı düşünüyorum dışarı çıkınca genelde 3 saat civarı rahat geziyorum koşu vs. yapmıyorum o yüzden rahatlık önemli)

Dosya Ekleri

• IMG_0879.jpeg
    IMG_0879.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0880.jpeg
    IMG_0880.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu aralar ayakkabı arıyorum, yürüyüş ayakkabısı olarak Asics gördüğüm kadarıyla beğenilen bir marka. Puma kendim kullandım ve genel olarak çok memnun kalmadım. Bende yürüyüş amaçlı Asics Gel model ayakkabı tercih edeceğim.

Evet ben de farkettim Asics kullananlar çok tavsiye ediyor. Fazla popüler bir marka değil sanırım o yüzden fazla bilinmiyor ve fazla bir yorumcusu yok.
Bu aralar ayakkabı arıyorum, yürüyüş ayakkabısı olarak Asics gördüğüm kadarıyla beğenilen bir marka. Puma kendim kullandım ve genel olarak çok memnun kalmadım. Bende yürüyüş amaçlı Asics Gel model ayakkabı tercih edeceğim.

2 side kalite ama puma daha düz klasik bi model, asics de bilindik markadır tabanı falan daha farklı model olarak bana daha iyi geldi, denemeden bilinmez bence. rahatlık için dene ve fiyat farkı olarak sen karar ver.

Nike p-6000 ler de güzel bence ona da bakabilirsin bu tarz bi şey o da.

Bütçe sıkıntın yoksa new balance 9060 bu işin top seviyesi. wunder'da %20 indirimli modelleri var.

Son düzenleme:
Amac gunluk kullanim ise ikisi de degil Skechers derim. Alali kac sene oldu hala tertemiz duruyor ve hayatimda giydigim en rahat ayakkabi diyebilirim. Asicsi de cok begensem de tasarim konusunda inanilmaz geride Skechers a kiyasla.

Asics'i önerecek arkadaşlar için sorum var; x bir forumda 2023 yılında açılmış bir konu gördüm 1 numara büyük alın demişler hep. Hâlâ bu olay geçerli mi? 1 numara büyük almam gerekiyor mu?

Hocam oturduğunuz yerin yakınlarında asics markasının mağazası varsa denemeniz daha iyi olur.

Maalesef hocam samsundayım. Bu sabah Flo ve in Street'e gittim ayak 46 olduğu için genelde mağazalarda ayakkabı bulamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı