Puma Smash Buck V2 nasıldır?

Yıllardır Puma ayakkabıdan şaşmadım, orijinal ise her ürünü alınabilir bence, Puma ST Runner V2 mesh aldım memnunum ben. Edit; giyerken çok hor kullanmayın ayakkabının ucu açılma yapabiliyor tek hatası bu, özellikle benim aldığım modelde sıkıntı olabilir ancak sizin alacağınızda pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Yıllardır Puma ayakkabıdan şaşmadım, orijinal ise her ürünü alınabilir bence, Puma ST Runner V2 mesh aldım memnunum ben. Edit; giyerken çok hor kullanmayın ayakkabının ucu açılma yapabiliyor tek hatası bu, özellikle benim aldığım modelde sıkıntı olabilir ancak sizin alacağınızda pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Evet, orijinal ürün. Çok teşekkürler yorumunuz için.

Rica ederim hocam, birde orijinal olduğunu geldiğinde faturasından da anlayabilirsiniz 30 gün içinde iade kabul ediyor, Puma faturasında belirtiyor 30 günü.
Yarın gelir muhtemelen, deneyip tekrar sizi etiketleyeceğim :)
@353380 Bugün ayakkabıları aldım ve yaklaşık 1 saat yürüyerek denedim. Daha önce hiç giymediğim bir tarzdı. İlk olarak ön taraflar dar yukarı doğru gittikçe geniş. Önceki Puma spor ayakkabısına göre tabanı daha düzdü. 1 saat sonun ayak baş parmağımın kenarında biraz yanma hissi oldu. Karar veremedim.

Son düzenleme:
Yarın gelir muhtemelen, deneyip tekrar sizi etiketleyeceğim :)
@353380 Bugün ayakkabıları aldım ve yaklaşık 1 saat yürüyerek denedim. Daha önce hiç giymediğim bir tarzdı. İlk olarak ön taraflar dar yukarı doğru gittikçe geniş. Önceki Puma spor ayakkabısına göre tabanı daha düzdü. 1 saat sonun ayak baş parmağımın kenarında biraz yanma hissi oldu. Karar veremedim.
Aynısı bana da olmuştu kullandım ve düzeldi bağcık tipi de çok etkiliyor, biraz kullanın derim 30 gün içerisinde Puma iade alıyor diye biliyorum baktınız gerçekten rahatsız ediyor 2 - 3 gün sonrada iade edersiniz hocam.
Edit; hatta benim baya direkt ağrı yapıyordu sonra 2 - 3 kez giydim ve bağcıklarını düzelttim şuan aşırı rahat geliyor, bilmiyorum herhalde insanın ayak yapısı başta uymuyor da olabilir, ancak dediğim gibi gerçekten giydiniz ve her türlü ağrı yapıyor rahatsız ediyorsa direkt iade edin.

Hocam bu ayakkabı dimi? Ben de aldım bugün memnunum güzel ayakkabı.
1648590435980.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı