Epic Games Pumpkin Jack 9,80 TL

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1743350521708.png

3D platform aksiyon oyunu Pumpkin Jack, Epic Games'te indirimle birlikte 9,80 TL'ye düştü.

Oyun sayfası: https://store.epicgames.com/en-US/p/pumpkin-jack

Buradan görüp aldım. Oyun 6 bölümden oluşuyor 3 ünü bitirdim tırışkadan bir şey. Çocuklar için yapılmış bence. Bu tarz bir oyunun oyuncuyu içine çekmesi için ya grafiğin çok iyi olacak film niyetine oynayacaksın, ya anlattığın hikayen sağlam olacak, ya mekaniklerin eğlenceli olacak ya da oynanış iyi olacak. E bunda hiçbiri yok ne diye oynayalım. Oynanış o kadar basit ki her bölüm birbirinin kopyası , moblar var onları kesiyorsun en son boss geliyor onu kesiyorsun. (Labirent bölümü var bir orası zor ama onun da olayı varmış yavaş yavaş gideceksin zaten sis bulutu gibi bir şey yolu gösteriyor.) Hatta mobları da kesmene gerek yok ben ilk bölümden sonra hiç kesmedim direkt yanlarından yürüyerek geçtim :D Spesifik 2-3 noktada kesmen gerekiyor onun dışı vakit kaybı direkt yürü geç. O kadar basit ki oyun, dönen platform yapmışlar. Geçmek için güya dönüp sana gelmesini beklemen gerekiyor denk getirmen lazım fakat gerek yok. Çift zıplama yapabiliyor karakterimiz, çift zıplayarak direkt geçiyorsun o derece :D
Kardeşiniz varsa ona açıp oynatmak için ideal bence küçük çocuklar çok zevk alır ama 14-15+ birisinin sevmesi mümkün değil diye düşünüyorum.
Hazır bayram iken ziyarete gelecek yeğeniniz kuzeniniz falan varsa tam onlara açmalık :D

Onun dışı 10 liraya dahi değmez. Onun yerine bi sakız, petito, lolipop falan alın daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı