handsomeassin Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 160 13 Aralık 2020 #11 Bu arada, hikayeyi tam anlamak istiyorsan önce Daredevil izlemeni öneririm.
M.Yzr Megapat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO Z690-A WiFi / i5-12600K / ASUS TUF Gaming RTX 4070 OC / Crucial Pro RAM 32 GB (2x16) / Crucial P3 Plus 1TB M.2 / Kingston NV2 500GB / Thermalright Frozen Prism 240 Black ARGB / LG Ultragear 27GR83Q-B 27 / DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB E-ATX. Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 13 Aralık 2020 #12 starkia dedi: İyileşiyorlar derken? Süper kahraman mı bu adam? Genişletmek için tıkla... Hayır değil, garip olan da bu zaten.
starkia dedi: İyileşiyorlar derken? Süper kahraman mı bu adam? Genişletmek için tıkla... Hayır değil, garip olan da bu zaten.
handsomeassin Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 160 13 Aralık 2020 #13 handsomeassin dedi: Bu arada, hikayeyi tam anlamak istiyorsan önce Daredevil izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hatta ben Daredevil'e katlanamam diyorsan direk 2. sezonunu da izleyebilirsin
handsomeassin dedi: Bu arada, hikayeyi tam anlamak istiyorsan önce Daredevil izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hatta ben Daredevil'e katlanamam diyorsan direk 2. sezonunu da izleyebilirsin
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #14 handsomeassin dedi: Hatta ben Daredevil'e katlanamam diyorsan direk 2. sezonunu da izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Ben hayata katlanamıyorum ama izleyeceğiz. Hikayesiz dizi ketçapsız hamburgere benzer.
handsomeassin dedi: Hatta ben Daredevil'e katlanamam diyorsan direk 2. sezonunu da izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Ben hayata katlanamıyorum ama izleyeceğiz. Hikayesiz dizi ketçapsız hamburgere benzer.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 13 Aralık 2020 #15 Alakasız ama, öneri yapayım. Bilim kurgu seviyorsan eğer, ''Travelers'' ''Chappie'' ''Upgrade'' izleyebilirsin.
Alakasız ama, öneri yapayım. Bilim kurgu seviyorsan eğer, ''Travelers'' ''Chappie'' ''Upgrade'' izleyebilirsin.
berkay enes demır Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 555 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #16 handsomeassin dedi: Hatta ben Daredevil'e katlanamam diyorsan direk 2. sezonunu da izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 2. sezonda işin içine hel falanda giriyor adam bir cacık anlamadan 13 saatini çöpe atar 2. sezonda fazla bir olayı da yok aslında eleştiri videosunu izlese yeterli olur.
handsomeassin dedi: Hatta ben Daredevil'e katlanamam diyorsan direk 2. sezonunu da izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 2. sezonda işin içine hel falanda giriyor adam bir cacık anlamadan 13 saatini çöpe atar 2. sezonda fazla bir olayı da yok aslında eleştiri videosunu izlese yeterli olur.
regedya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 575 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #17 Casti biraz zayıftı bence. Daha iyileri vardır izlemezdim ben.