PUP virüs demek olmuyor, potansiyel zararlı yani istenmeyen yazılım veya uygulama demek. Güvenilir bir yerden yüklediyseniz sıkıntı yoktur. PUP algılanan dosyaları çalıştırmadığınız sürece genelde bir şey olmaz, yavaşlık söz konusu olmaz.
Güvenilir bir yerden yüklediysen olmaz. Reklam falan indirmeyin bu arada dikkat edin. PUP dosya konumunu atar mısın bir de?Pes13 dosyası çalıştırdım iniyor bir sorunu olur mu?
Güvenilir bir yerden yüklediysen olmaz. Reklam falan indirmeyin bu arada dikkat edin. PUP dosya konumunu atar mısın bir de?
Pes13 indirdim, PUP virüsü buldu. Biraz araştırma yaptım, reklam virüsüymüş galiba. Bilgisayarda yavaşlık yapar mı büyük derecede zararı olur mu?
PUA:Win32/Presenoker--- Low.
PUP'lar genellikle zararsız olsa da bilgisayarın kullanımını engelleyebilir, yavaşlatabilir ve kullanıcının canını sıkabilir
PUP diye hangi uygulama buldu? Dosya konumunu da gösterir normalde. İstersen tam tarama yap.Bulamadım.
PUP diye hangi uygulama buldu? Dosya konumunu da gösterir normalde. İstersen tam tarama yap.
PUP diye bulduğunda bildirimde vs. gösterir dosya konumunu. Neyse muhtemelen silindi, ondan göremiyorsun dosya konumunu. Oyunu güvenilir bir yerden yüklediysen bir şey olmaz tekrardan söyleyeyim.Microsoft Defender.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.