DarkMen
Hectopat
Hocam temiz görünüyor görünmesine de açtığımda sadece CMD ekranı açılıp kapanıyor birkaç saniye sonra.Bu dosya temiz görünüyor.
Hocam temiz görünüyor görünmesine de açtığımda sadece CMD ekranı açılıp kapanıyor birkaç saniye sonra.Bu dosya temiz görünüyor.
Benim de içimde şüphe vardı, bir de format hevesi derken formatlamaya başladım bile. Onun dışında bir sorum daha olacak; C ve E diski olmak üzere iki ayrı diskim var. Virüs varsa E diskine de bulaşmış mıdır? Orda çok büyük boyutta videolarım var.ESET Ve MBAM Ile taradim bisey bulamadilar. Ancak Node.JS yazmasi suphelendirdi.
Eki Görüntüle 2577784
Tabii NodeJS nasil derliyor dosyalari bilmedigim icin bisey demem zor. Belki de boyle derliyodur.
WORM Degilse yoktur ancak dosyayi incelemeden kesin bisey diyemeyecegim. Linux LiveUSB olusturup oradan videolarinizi yedek alip formatlayadabilirsiniz.Benim de içimde şüphe vardı, bir de format hevesi derken formatlamaya başladım bile. Onun dışında bir sorum daha olacak; C ve E diski olmak üzere iki ayrı diskim var. Virüs varsa E diskine de bulaşmış mıdır? Orda çok büyük boyutta videolarım var.
Linux LiveUSB derken hocam? Anlayamadım. Birde dosyayı inceleme şansınız var mı? WORM olup olmadığını kontrol etmek için.WORM Degilse yoktur ancak dosyayi incelemeden kesin bisey diyemeyecegim. Linux LiveUSB olusturup oradan videolarinizi yedek alip formatlayadabilirsiniz.
Dosya guvenli gorunuyor.
Aslinda sanal makine de acacaktim ama sanal makinem cokmus.Linux LiveUSB derken hocam? Anlayamadım. Birde dosyayı inceleme şansınız var mı? WORM olup olmadığını kontrol etmek için.
LiveUSB, Herhangi bi linux dagitimini USB'den calistirmaniza olanak saglar. USB'den calistirip dosyalarinizi baska bir diske atabilirsiniz demek istedim, Ancak gerek yok dosya guvenli gorunuyor.Linux LiveUSB derken hocam? Anlayamadım. Birde dosyayı inceleme şansınız var mı? WORM olup olmadığını kontrol etmek için.
Artık çok geç hocam, Windows ekranı geldi bile.Aslinda sanal makine de acacaktim ama sanal makinem cokmus.
Dosya guvenli gorunuyor hocam suanlik format'a gerek yok.
LiveUSB, Herhangi bi linux dagitimini USB'den calistirmaniza olanak saglar. USB'den calistirip dosyalarinizi baska bir diske atabilirsiniz demek istedim, Ancak gerek yok dosya guvenli gorunuyor.
Herhangi fikrim yok ben en son surumu kullaniyorum laptopumda, Sikinti cekmedim.son olarak bilginiz var ise hangi AMD Adrenalin Edition sürümünü önerirsiniz?
Tahmin ettiğimiz oldu yaniHerhangi fikrim yok ben en son surumu kullaniyorum laptopumda, Sikinti cekmedim.
Ancak eger Laptop kullaniyorsaniz Laptop ureticinizin size sundugu sürücüyü kullanmaniz stabil olmasi acisindan guzel bir yontem, Eski AMD GPU'lu laptopumda sadece bu yontemle stabil kullanabiliyordum cunku laptopa ozel uyarlanmis bir sürücüydü.
DOSYA GUVENLI OLMAYABILIR!!!
VirusTotal'den baktigimda sanal makinede mi calistiriliyor ona bakip belirli Python/C#/Powershell Komutlari calistiriyor. Malware davranislari sergiliyor.
@DarkMen Hocam acilen tum hesaplarinizin sifresini degisip 2FA Acin ve ayrica tum oturumlari kapatin.
Baska cihazdan tabii ki.
Cookie'lere erismis.
Belli degil, Supheli davranislari var. Baska hesabiniz var miydi bilgisayarda?Tahmin ettiğimiz oldu yani. Valla hocam Discord Token açısından sıkıntılı diye direk şifreyi değiştirdim ve 2FA açtım. Google hesabım da vardı, onun da 2FA'sı açık. Başka yapmam gereken ne var? Ek olarak, masaüstü kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.