Yani, vardır illa. Steam, Discord, Chrome (Cookieler / Kayıtlı Şifreler) gibi.
Onlara da ayni islemi yapin.Yani, vardır illa. Steam, Discord, Chrome (Cookieler / Kayıtlı Şifreler) gibi.
Hocam ulaşır mıydık ulaşmaz mıydık bilmiyorum ama ben format atmadan kafamı yastığa koyamazdım. Bu arada, E: diskim güvenli değil mi?Format atmadan da problemi çözebilirdik fakat kesin çözüme ulaşmışız.
Teşekkür ederim, birazdan yapacağım. Umarım başka bir şey yoktur.Onlara da ayni islemi yapin.
Virusse bile gelismis viruse benzemiyor. Guvenlidir.Bu arada, E: diskim güvenli değil mi?
Çok teşekkür ederim, öyleyse başka bir sorun olmamalı. Sadece C: diskini silip formatladım USB ile.Virusse bile gelismis viruse benzemiyor. Guvenlidir.
Cozum isaretleyebilir misiniz beni hocam?Çok teşekkür ederim, öyleyse başka bir sorun olmamalı. Sadece C: diskini silip formatladım USB ile.
Çözüm butonu yok ki hocam.Cozum isaretleyebilir misiniz beni hocam?
O zaman istediginiz mesajimi raporlayin moderatorlere "cozum olarak isaretleyin" diye onlar halleder.Çözüm butonu yok ki hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.