PureVPN Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem
Soru açık arkadaşlar. Kullananlar ve bu konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Güvenlik açısından nasıldır? Hız açısından nasıldır? Çalışma prensibi nasıldır? Kullanmalımıyım? Benim için artıları ve eksileri neler olur? Detaylı bir şekilde anlatabilirseniz sevinirim. Araştırmalarıma göre beğenen çok kişi var. Fakat aklımda yukarıda sorduğum sorulara düzgün cevap bulamadım. Bulduklarıma da güvenemedim. O yüzden güvendiğim insanlara sormak istedim. @Murat5038 @THE_MILLER @Recep Baltaş

Kullanmıyorum, duymuşluğum var ve ben duyduğuma göre oldukça kullanılan bir servistir. Ancak kısa araştırmada hacker saldırılarında ve mail güvenliğinde sıkıntıları yaşanmış. Kullanıcısı çok olunca açıklar da çıkıyor 0 day exploit saldırılarında kullanılmış. Yani mecbur değilsen kullanma, uzun süreli zaten kullanılması sakıncalı bu gibi servisleri.

1 hafta süreyle log tuttuğunu daha sonradan sildiklerini belirtmişlerdi. Güvenlikle ilgili bir problemin yoksa kullan fakat yaptığım işlerin gizlilik derecesi önemli, mahkemelere dahi log verilmesin istiyorsan witopia.net 'den VPN satın almanı öneririm.

Hız olarak diğer VPN firmalarından belki biraz yavaş gelebilir ama log tutmaz ve paylaşmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı