TurkNet nasıldır?

ViyanaŞelalesi

Femtopat
Yeni taşındık aradığımda 1000 download 1000 upload alabiliyorsunuz dediler. Sitede fiber altyapısı var zaten, kullanan var mı? Memnun musunuz? İnternetten zam kısmını sordum, 1 yılda ne kadar zam yapıyosunuz diye. En son 50 TL yaptık dediler.

Yeni taşındık aradığımda 1000 download 1000 upload alabiliyorsunuz dediler. Sitede fiber altyapısı var zaten, kullanan var mı? Memnun musunuz? İnternetten zam kısmını sordum, 1 yılda ne kadar zam yapıyosunuz diye. En son 50 TL yaptık dediler.

Eğer Türk Telekom'un altyapısı varsa 1000 download 50 upload alırsın TurkNet'in kendi GigaFiber alanıysa 1200 1300'e kadar download 1000'e yakın upload alırsın GigaFiber bölgesindeki amcamdan biliyorum.

50TL zam yalan yanlış hatırlamıyorsam en son 500'den 700e çıktı ancak TurkNet iyidir rakiplerine göre F-p açısındanda iyidir Türk Telekom'un 1000 Mbps interneti daha pahalıdır diye düşünüyorum arayabileceğiniz müşteri temsilcisi yok ancak uygulamadan sorunu bildirip beni arayınızı işaretlediğinizde 30 dk içinde aranıyorsunuz.

TurkNet'in müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek dert. TurkNet 2 haftada interneti bağlayamadı iptal edip Vodafone'dan bağlattım 2günde bağladılar.

1000/1000 hız alabilyorsanız GigaFiber yani kendi altyapıları var bence mutlaka geçin derim. Davet kodum ile abone olursanız da ilk ayınız ücretsiz olur. 12 ay peşin ödeme yapıp 6 ay taksite bölerseniz hem indirim yapıyor hem de zamdan etkilenmiyorsunuz. Peşin ödemede iptal ederseniz de ücret iadesi yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı