Külünü sigara gibi çırpma bırak kül tutsun közü. Söndürmek için ucunu bastırma. Kapalı mekanda içeceksen aman diyeyim külünü içtikten sonra dök aşşırı ağır kokuyor. Çakmak kullanmayın kibriti yakın iki üç saniye yansın hemen yakmayın ki kibritteki barut dumanı gitsin kibrit çöpünden. Son olarak ağzınızda çok tutmayın ki hem ağız kısmı açılmasın hemde tükürüğünüz sizi rahatsız etmesin dumanın kokusuyla. Yakarken çevirerek yakın. Yakmadan önce yalamayın da puroyu yalanmaz çünkü. Olur da ağzınızda çok ağır tat olursa tükürebilirseniz iyi olur. Afiyet olsun.
Ağızdan nefes yolunu kapatıp içeri normal hava çekmeyi deniyorum mesela. Belli bir kapasitede az miktarda hava doldurup yanaklarımı şişirebiliyorum ancak. Bu mudur olay?
O kadar teknik düşünmemiştim ama maksimum bir kere yanlış çekebilirsiniz zaten. Sonra rezil tat sağolsun otomatik olarak anlıyorsunuz ne yapmamanız gerektiğini.
Che hoş değil. Toscanello kahveli deneyin. Bir miktar dumanı ağzınızda bekletip aromayı alıp üfleyeceksiniz. Sigara da içmemişsiniz daha önce. Dikkatli olun ciğerlerinize dolmasın. Ağzınızda durması gerekiyor içeri gitmemeli.
Anladım hocam fakat puronun zararı sigaradan çok daha az ve puroyu ciğere çekmiyorsunuz. Zararı olsa da günlük hayatta yediğimiz içtiğimiz abur cuburlar kadardır.
Bu arkadaş Arnold mu hocam onun gibi düzenli bir beslenmesi ve sporu var mı?
Soruya gelecek olursak arkadaş arasında bile içmeyin size tavsiyem.
Nikotin vs daha az ama yine de bağımlı olmayın hocam.
Anladım hocam fakat purodaki nikotin sigaradan çok daha az ve puroyu ciğere çekmiyorsunuz. Zararı olsa da günlük hayatta yediğimiz içtiğimiz abur cuburlar kadardır.