Puro içmek için tavsiyeler

Bu arkadaş Arnold mu hocam onun gibi düzenli bir beslenmesi ve sporu var mı?
Soruya gelecek olursak arkadaş arasında bile içmeyin size tavsiyem.
Nikotin vs daha az ama yine de bağımlı olmayın hocam.

Purodan korkan sokakta egzoz da solumasın, ciğerlerini yaktığın sigara değil bu. Keyifli ama pahalı bir aktivite keyif için arada yakılır, hepten ot gibi yaşamanın da alemi yok.

Afiyet olsun.

Albert Hellmann abimiz bu işin duayeni, youtube kanalını takip edebilirsiniz. Bu puro işlerine bende merak sarmıştım bir ara, ekonomim yetmeyince denemek nasip bile olmadı Tekellerde satılan puroları denemiştim ama çok dandik onlar, kaliteli olanıda minimum 200 TL'lerden başlıyor hatta belki daha fazla.

Sigarayı insanlar bağımlılıktan dolayı içiyor, kokusunu ve tadını sevmedikleri halde bağımlı oldukları için içiyorlar ve sağlıklarını mahvediyorlar. Puro denilen şeyi güzel tadı, güzel kokusu için içiyorsun ve keyif yapıyorsun. Mangaldan mangala içilen ya da güneşli pazar günlerinde öğle vakti içilen ayda 1-2 puronun kanser yapacağını pek sanmıyorum.

Ben bugün puro içecek ekonomiye sahip olsam muhtemelen mangaldan mangala içerdim.

Aslında sanırım puronun nikotini sigaradan daha fazlaymış. O yüzden ciğere çekmemek gerekiyor herhalde.

Pardon hocam uykulu uykulu yanlış yazmışım. Zararı daha az yazacağıma nikotin yazmışım, affola. Puro zaten dakikada 1-2 kez içiliyor ve sigara gibi sık tüketilen bir tütün değil. Genelde uzun ve keyifli zamanlarda tüketiliyor. Sigarayı ise peş peşe bile içebiliyorsun. Ayrıca ciğere de çekiyorsun. Bu yüzden puro çok sık tüketilmediği için zararları da sigaraya göre çok daha az oluyor.

Pazar gününden pazar gününe 1 ayda dört puro içmek insanı öldürmez diye düşünüyorum. Kanser yazanlar hergün 4-5 puro içilebildiğini sanıyor sanırım.

Bana ilk puro hediye geldiğinde (ama hakiki Romeo Julieta) 3 günde zor bitirmiştim. Hem acemiyim hem de bitmiyor mübarek.

Puronun sigaraya göre çok daha az zararlı olduğunu biliyordum. Nedenini açıklar mısınız?

1 sigaranın içerisinde bulunan tütün miktarı ile 1 puro içerisinde bulunan tütün miktarı arasında dağlar kadar fark var sebebi budur.

Purodan korkan sokakta egzoz da solumasın, ciğerlerini yaktığın sigara değil bu. Keyifli ama pahalı bir aktivite keyif için arada yakılır, hepten ot gibi yaşamanın da alemi yok.

Hepten ot gibi yaşamamak için puro mu tüketmek lazım o zaman "ot" gibi yaşamamak adına her şeyi yapalım ayrıca bazı kaynaklarda sigaraya göre 7-8 kat daha fazla ağız ve dudak kanseri olabilme ihtimalini vermiş.
Hiçbir şey olmasa bile bağımlılık psikolojik olarak sıkıntılı bir şey maddi durumunu söylemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…