Puro içmek istiyorum

Sol adım ve sağ adım olarak tütüncüye gidip ağzını kullanarak " Puro almak istiyorum" diyorsun. Seçip parayı veriyorsun. Sonra cebine koy ve sahile in. Ellerin ile puroyu ağzına götür ve çakmak ile ucunu yak. Baş parmağınla yak çakmağı. Boğazına çekme. Afiyet olsun?
emin değilim işte yani içimde garip bir his var pişman olucakmışım gibi

Yani hocam eğer yaşınızda büyük ise alın deneyin gitsin.Karar sizin.Puro sigara gibi değil ki.
biliyorum az çok kültürünü falan da tek başıma alıp içmek vesaire biraz garip gibime geliyor yani bir de muhtemelen ben kendim almam arkadaşlara falan aldırtırım

Hiç başlama derim. Kokusu rahatsız edici, sağlığa zararlı, para israfı.
yok be içersem felan zevk için içerim böyle

biliyorum az çok kültürünü falan da tek başıma alıp içmek vesaire biraz garip gibime geliyor yani bir de muhtemelen ben kendim almam arkadaşlara falan aldırtırım

yok be içersem felan zevk için içerim böyle
O zaman 3-4 kişilik arkadaş grubunda yakıverin bir tane.Hem denemiş olursunuz hem de ortamda güzel olur.

Yaşınız küçükse almayın derim. Denemek istiyorsanız deneyin fakat devamı gelirse sıkıntı yaratır. Önermiyorum.

O zaman 3-4 kişilik arkadaş grubunda yakıverin bir tane.Hem denemiş olursunuz hem de ortamda güzel olur
aslında bir kişi daha bulsam onunla beraber ortak alsam kafam biraz daha rahat olur da etrafımda ki bir kaç kişiye sordum hiç kimse yanaşmadı yani bir de bana çok fazla geliyor tek başıma tüm puro içmek

Yaşınız küçükse almayın derim. Denemek istiyorsanız deneyin fakat devamı gelirse sıkıntı yaratır. Önermiyorum.
tadını merak ediyorum zaten ki muhtemelen hiç kafamda ki gibi değil mesela kakaoluyu içtiğimde tadını harbi çikolatalı gibi bekliyodum meğerse acıymış :D

aslında bir kişi daha bulsam onunla beraber ortak alsam kafam biraz daha rahat olur da etrafımda ki bir kaç kişiye sordum hiç kimse yanaşmadı yani bir de bana çok fazla geliyor tek başıma tüm puro içmek
O zaman bir kişiyle beraber ortak alın hocam fazla geliyorsa.Siz sanırım sadece meraktan istiyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı