emin değilim işte yani içimde garip bir his var pişman olucakmışım gibiSol adım ve sağ adım olarak tütüncüye gidip ağzını kullanarak " Puro almak istiyorum" diyorsun. Seçip parayı veriyorsun. Sonra cebine koy ve sahile in. Ellerin ile puroyu ağzına götür ve çakmak ile ucunu yak. Baş parmağınla yak çakmağı. Boğazına çekme. Afiyet olsun?
Hiç başlama derim. Kokusu rahatsız edici, sağlığa zararlı, para israfı.öyle bi sorunum yok pek haz etmem zaten tütün mamüllerini
biliyorum az çok kültürünü falan da tek başıma alıp içmek vesaire biraz garip gibime geliyor yani bir de muhtemelen ben kendim almam arkadaşlara falan aldırtırımYani hocam eğer yaşınızda büyük ise alın deneyin gitsin.Karar sizin.Puro sigara gibi değil ki.
yok be içersem felan zevk için içerim böyleHiç başlama derim. Kokusu rahatsız edici, sağlığa zararlı, para israfı.
O zaman 3-4 kişilik arkadaş grubunda yakıverin bir tane.Hem denemiş olursunuz hem de ortamda güzel olur.biliyorum az çok kültürünü falan da tek başıma alıp içmek vesaire biraz garip gibime geliyor yani bir de muhtemelen ben kendim almam arkadaşlara falan aldırtırım
yok be içersem felan zevk için içerim böyle
aslında bir kişi daha bulsam onunla beraber ortak alsam kafam biraz daha rahat olur da etrafımda ki bir kaç kişiye sordum hiç kimse yanaşmadı yani bir de bana çok fazla geliyor tek başıma tüm puro içmekO zaman 3-4 kişilik arkadaş grubunda yakıverin bir tane.Hem denemiş olursunuz hem de ortamda güzel olur
tadını merak ediyorum zaten ki muhtemelen hiç kafamda ki gibi değil mesela kakaoluyu içtiğimde tadını harbi çikolatalı gibi bekliyodum meğerse acıymışYaşınız küçükse almayın derim. Denemek istiyorsanız deneyin fakat devamı gelirse sıkıntı yaratır. Önermiyorum.
O zaman bir kişiyle beraber ortak alın hocam fazla geliyorsa.Siz sanırım sadece meraktan istiyorsunuz.aslında bir kişi daha bulsam onunla beraber ortak alsam kafam biraz daha rahat olur da etrafımda ki bir kaç kişiye sordum hiç kimse yanaşmadı yani bir de bana çok fazla geliyor tek başıma tüm puro içmek
aynen hocam öyle bağımlılık gibi bir durum yok yani sadece dikkatimi çekti ve çevremde çok fazla öven insan vardı bi aralar çok güzel bir şeymiş gibi geliyo yaniO zaman bir kişiyle beraber ortak alın hocam fazla geliyorsa.Siz sanırım sadece meraktan istiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.