Purplebixi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gayet düzgün birisine benziyor. Ne yaptı da böyle bir nefret var?

Gayet düzgün birisine benziyor. Ne yaptı da böyle bir nefret var?
Nefret değil İnsanlar araştırmayı bilmiyor bir tane yorum/video görüp hemen işlerine geleni yazıyorlar.

Malum partili Boomerlar nasılda kendilerini belli ediyorlar Bixi'e sallayarak. İroni gibi adamsınız yemin ederim.
İktidar yanlısı değilim adamı eleştirdim diye malum partili olunmuyor.
Nefret değil İnsanlar araştırmayı bilmiyor bir tane yorum/video görüp hemen işlerine geleni yazıyorlar.
Bir tane değil ara sırada izliyorum göz atıyorum sen merak etme.
Türkiye siyaset biliyorum zaten 2 seçenek ne alaka durumun kötülüğü biliyorum merak etmeyin.

İktidar yanlısı değilim adamı eleştirdim diye malum partili olunmuyor.
Ya bırakın abi bu ayakları. Adamı eleştirdin diye iktidar yanlısı olmuyorsun da ne oluyorsun başka?

Ya bırakın abi bu ayakları. Adamı eleştirdin diye iktidar yanlısı olmuyorsun da ne oluyorsun başka?
Ne yani muhalif parti eleştirme yapınca malum partili olunmuyor merak etme sen LDP'li biriyim zaten tabi seçime girerse

Sorun şurada ara sıra izliyorsun.

Durumun kötülüğünü bilen adam kendi fikrini savunanı gömmez. Hiçte kusura bakmayın bilmiyorsunuz.
İzlemem nedeni siyasi konular ne diyor diye bakıyorum sizde çomar olmayın lütfen ben hükümet eleştiri yaparım muhalif eleştirme yaparım.
Sorun şurada ara sıra izliyorsun.

Durumun kötülüğünü bilen adam kendi fikrini savunanı gömmez. Hiçte kusura bakmayın bilmiyorsunuz.

Gitmedi diyelim ne olacak?
Gitmedi derken anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…