Purplebixi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Muhalefeti eleştirip deva partisine oy vermek... Ya ben saldım ya takılın kafanıza göre boş verin.

Napıyım CHP verecek halim yok kusura bakma saçma sapan devletçilik politikası olan vermem.

@znmeda devlet ve hükümet kavramlarını bilmeyen birisinin başkasına laf atması da ayrı bir ironik. :D

Bixi, bu işi profesyonel olarak yapmadığını ve vatandaş olarak yorum yaptığını söyledi. Adamın kendi yayını, isteyen izler istemeyen izlemez. Haklı olduğu ve katıldığım yerler olduğu gibi katılmadığım yerleri de oluyor. Bir insanın her düşüncesine kimse katılamaz zaten. Bir şeyi savunurken ya da savunanlara karşı gelirken ölümüne savunucu olmayın.

@znmeda öncelikle mesajlarını alıntılayamıyorum. Çünkü bin bir türlü yazım hatası yapıyorsun, bu da forum kuralları gereği yasak. Dikkat et, ceza alırsın.

Bir kişinin yayınında olan kişilerin yazdıkları, o kişinin nasıl biri olduğunu yansıtmaz. Bir kişiyi dinlersin, katılmak istediğin yerine katılırsın; istemediğin yerine katılmazsın. Twitch'te herkes sevmediği yayıncının kitlesine direkt "12 yaşında kitlesi var zaten" diye yapıştırıyor.

Şu anda ülkenin durumu ortada, yönetenleri de görüyoruz. Buna göre herkesin yorum yapma ve eleştirme hakkı vardır. Hiçbir güç vatandaşın gücünden üstün değildir. Demokrasi ile yönetilen bir ülkedeysek halktan üstün güç yoktur. Lakin şu anda göründüğü kadarıyla "çay atan lise öğrencesine tutanak tutuldu" tarzı haberler görmek(en yakın örneği günümüze). Bu ülkede güçlerin artık farklı yerlerde olduğunu gösteriyor. Artık sosyal medyada insanlar hükümeti eleştirmeye çekiniyor. Sabah kapısını polis mi çalacak yoksa bir devlet kurumuna girmeye çalışınca sıkıntı mı çıkartacaklar belli olmuyor çünkü. Her neyse konu bu değil ama umarım anlamışsındır. Siyasi görüşün, takım tutar gibi olmasın. Partiler geçicidir, devlet kalıcıdır.

Atatürk'ün gençliğe hitabesinde şu anki durum bence gayet net bir şekilde özetleniyor, yapılması gereken şey de devamında geliyor. Bu ülkeyi kurtaracaklar yine gençler olacak!

"hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

"ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

Hocam bir yayıncı eleştirme yaptım diye akplisin yani denildi bile 🤣 yahu muhalif olmama rağmen.
Hocam saygılı şekilde kendi görüşünüz anlattığınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Napıyım CHP verecek halim yok kusura bakma saçma sapan devletçilik politikası olan vermem.

Hocam bir yayıncı eleştirme yaptım diye akplisinyani denildi bile 🤣 yahu muhalif olmama rağmen.
Hocam saygılı şekilde kendi görüşünüz anlattığınız için teşekkür ederim.

Hocam solculukla veya sağcılıkla en ufak bir eleştirinizde karşınızdaki kişi sizi karşıt görüşlü ilan ederse onunla muhattab olmayın ve direk engelleyin ve rahat edin. Ben 1 yıl hatta daha fazla bu kafadakilerle tartıştım ama sonuç değişmedi.
 
CHP'lilere veya diğer muhaliflere sallayınca malum partili olmuyorsunuz arkadaşlar. Ülkede olmuş bitmiş tüm muhalif eylemlere katılan, işkence bile gören takip ettiğim sosyalist bir adam var. Bu adam Bixi'ye laf etse malum partili mi olacak şimdi? Bırakın bence bu işleri.
 
İktidara gelen kim olursa olsun, halk için çalışmak zorundadır. Kimseyi %100 memnun edemezsiniz, A veya B partisi, fakat iktidara gelen herkes de eleştiriye ihtiyaç duyar daha iyi olabilmek için. Günümüzdeki çoğu siyasetçi eleştiriden faydalanmayı henüz çözememiş ki yaşanan olayları görüyoruz. Kişiler bu kadar umurunuzda olmamalı. Topyekün aynı düşünceler etrafında buluşamayız fakat en azından ekonomi, eğitim vs gibi konularda hala ortak paydada buluşamıyorsak da ne yazıkki daha 40 fırın ekmek yememiz gerekiyor.

Özetle: Kişilerin düşünceleri herkesle bir olmayabilir. Sende tersini ifade edebilirsin. Fakat 1+1=2'dir'e 1+1=3 diyen insanlar da mevcut.
 
A1 Türkçe ye sahipsin galiba? Sen bu kafayla CHP'ye oy verme.

Türkçe benim değil. Technopat'ın türkçesi düzeltme kullandım. Zaten vaat verip yerine getirmeyenlere vereceğim oy falan yok. (bir zamanlar İstanbul'da öğrenciye toplu taşıma ücretsiz olacak deniyordu da simdi fiyatları uçtu)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe benim değil. Technopat'ın türkçesi düzeltme kullandım. Zaten vaat verip yerine getirmeyenlere vereceğim oy falan yok. (bir zamanlar İstanbul'da öğrenciye toplu taşıma ücretsiz olacak deniyordu da simdi fiyatları uçtu)

Belediyeden ne kadar katkı bekliyorsunuz bilmiyorum ama 128 milyarı yiyip bitiren onlar değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı