Purplebixi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ya bırakın abi bu ayakları. Adamı eleştirdin diye iktidar yanlısı olmuyorsun da ne oluyorsun başka?
Ne alaka? Ben de bahsedilen kişiyi zerre sevmiyorum ve eleştiriyorum. Sapına kadar da muhalifim. Nasıl oluyor bu iş?

Muhalefeti eleştirip Deva partisine oy vermek... Ya ben saldım ya takılın kafanıza göre boş verin.

Muhalefeti eleştirip deva partisine oy vermek... Ya ben saldım ya takılın kafanıza göre boş verin.

Napıyım CHP verecek halim yok kusura bakma saçma sapan devletçilik politikası olan vermem.

Hocam bir yayıncı eleştirme yaptım diye akplisin yani denildi bile yahu muhalif olmama rağmen.
Hocam saygılı şekilde kendi görüşünüz anlattığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam solculukla veya sağcılıkla en ufak bir eleştirinizde karşınızdaki kişi sizi karşıt görüşlü ilan ederse onunla muhattab olmayın ve direk engelleyin ve rahat edin. Ben 1 yıl hatta daha fazla bu kafadakilerle tartıştım ama sonuç değişmedi.

CHP'lilere veya diğer muhaliflere sallayınca malum partili olmuyorsunuz arkadaşlar. Ülkede olmuş bitmiş tüm muhalif eylemlere katılan, işkence bile gören takip ettiğim sosyalist bir adam var. Bu adam Bixi'ye laf etse malum partili mi olacak şimdi? Bırakın bence bu işleri.

İktidara gelen kim olursa olsun, halk için çalışmak zorundadır. Kimseyi %100 memnun edemezsiniz, A veya B partisi, fakat iktidara gelen herkes de eleştiriye ihtiyaç duyar daha iyi olabilmek için. Günümüzdeki çoğu siyasetçi eleştiriden faydalanmayı henüz çözememiş ki yaşanan olayları görüyoruz. Kişiler bu kadar umurunuzda olmamalı. Topyekün aynı düşünceler etrafında buluşamayız fakat en azından ekonomi, eğitim vs gibi konularda hala ortak paydada buluşamıyorsak da ne yazıkki daha 40 fırın ekmek yememiz gerekiyor.

Özetle: Kişilerin düşünceleri herkesle bir olmayabilir. Sende tersini ifade edebilirsin. Fakat 1+1=2'dir'e 1+1=3 diyen insanlar da mevcut.

A1 Türkçe ye sahipsin galiba? Sen bu kafayla CHP'ye oy verme.

Türkçe benim değil. Technopat'ın türkçesi düzeltme kullandım. Zaten vaat verip yerine getirmeyenlere vereceğim oy falan yok. (bir zamanlar İstanbul'da öğrenciye toplu taşıma ücretsiz olacak deniyordu da simdi fiyatları uçtu)

Belediyeden ne kadar katkı bekliyorsunuz bilmiyorum ama 128 milyarı yiyip bitiren onlar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…