- Makaleler
- 2
Aynı şey senin için de geçerli. Kendi fikrinden olmayana hahaha atmıştın bu mesajı yazdıktan sonra kaldırmışsınEvet türk milleti eleştiri açık değil belli oluyor anca hahaha atmak yazık...
Aynı şey senin için de geçerli. Kendi fikrinden olmayana hahaha atmıştın bu mesajı yazdıktan sonra kaldırmışsınEvet türk milleti eleştiri açık değil belli oluyor anca hahaha atmak yazık...
İnsanlar attıkları her emojinin hesabını mı verecekler? Niye bu kadar içerliyorsun? Böyle bir konu açtıysan sonuçlarına katlanacaksın mecbur.Evet türk milleti eleştiri açık değil belli oluyor anca hahaha atmak yazık...
Sadece bir video değil neyse.Sizin bir videoda eleştirip tavır almanız gülünç çünkü.
2.Sadece bir video değil neyse.
Güldürme beni. Kendisi eleştirmek size göre suç ya da herhangi bir siyasi parti öyledir.İnsanlar attıkları her emojinin hesabını mı verecekler? Niye bu kadar içerliyorsun? Böyle bir konu açtıysan sonuçlarına katlanacaksın mecbur.
Kendisini tanımıyorum. Eğer öğrenciyse ve sicili temizse çok rahat pasaport ve vize alabilir.Bir de vize alıp bilmem şu ülkede çalışır tatillerde gelirim diyor. Vize ile çalışma ve oturum izni arasındaki farkı da anlayamamış. Vize ile gidip çalışabileceğini zannediyor.
Vize almak eskisi gibi kolay değil.Kendisini tanımıyorum. Eğer öğrenciyse ve sicili temizse çok rahat pasaport ve vize alabilir.
2016'da öğrencilerin 25 yaşına kadar ücretsiz pasaport alacağı bildirilmiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.