Pusat Clutch gamepad iade edilebilir mi?

Rtx 4090 FE

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
monster abra a5 17.4.4
3060 105W
i7 11800H
32 gb çift kanal ram
1 tb samsung m.2 nvme ssd
1b kioxia excaria pro
Merhaba, ben Clutch gamepad aldım ve RT ile LT tuşları basılı kalıyor diye değişim yapıldı ancak değiştirilen üründe yine aynı hata vardı, tekrar değiştirildi ve hâlâ aynı sorun var. İade alırlar mı? Alırlarsa 1600 TL'ye gameped önerir misiniz özelikleri şöyle olsun.
  • Bluetooth
  • Windows ve Android için uyumlu
  • Type-C
  • Xbox tipinde olsun

Logitech G F-710'a bir bakabilrsiniz. Ki zaten bu tip cihazlarda ben hep Logitech tercih etmişimdir şu ana kadar bir pişmanlığım yok. (Xbox tipinde değildir)

Logitech G F-710'a bir bakabilrsiniz. Ki zaten bu tip cihazlarda ben hep Logitech tercih etmişimdir şu ana kadar bir pişmanlığım yok.

Kablosuz falan var değil mi hocam bir de RT lt potansiyor metreli değil mi? Hocam sanırım pilli bu bana şarjlı lazım.

Logitech f710 bütçeniz o kadarsa alınmaz antika oldu artık takoz. Pusatta kötü iade edin.

Logitech F710 bütçeniz o kadarsa alınmaz antika oldu artık takoz. Pusat'ta kötü iade edin.

Hocam para biriktirip Xbox 9. nesil alsam mantıklı mı?

Logitech F710 bütçeniz o kadarsa alınmaz antika oldu artık takoz. Pusat'ta kötü iade edin.

Hocam iade alırlar mı ilk alışımı dahil edersek 3. kere değişmiş olacak. 14 gün geçti. Hocam HD Rumble vs 9.nesil

Hocam para biriktirip Xbox 9. nesil alsam mantıklı mı?

Hocam iade alırlar mı ilk alışımı dahil edersek 3. kere değişmiş olacak. 14 gün geçti. Hocam HD Rumble vs 9.nesil
Ben 9.nesil kullanıyorum memnunum, bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz üzmez.iade olayını bilmiyorum sorup öğrenin.

Ben 9.nesil kullanıyorum memnunum, bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz üzmez. İade olayını bilmiyorum sorup öğrenin.

ChatGPT'ye göre 3 kere değişen ürünlerde iade hakkı doğuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı