Pusat K3 Pro vs K617 Fizz RGB

Artens

Hectopat
Merhaba K617 Fizz alacaktım stok bekliyordum Pusat K3 Pro buldum. İndirimdeymiş hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba K617 Fizz alacaktım stok bekliyordum Pusat K3 Pro buldum. İndirimdeymiş hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
İkiside değil, niye şu K617 sevdanızdan vazgeçemiyorsunuz? Gidin e-yooso falan alın, rk61 alın o kadar diyoruz almayın şu lanet klavyeyi diye, inadına gidip alıyorsunuz. Alma işte bu kadar basit yahu, kendim kullanıyorum kulaklık takılıyken geliyor yay sesi. Çok istiyorsan git al sonra kulağın kanasın, sen bilirsin.

İkisi de değil, niye şu K617 sevdanızdan vazgeçemiyorsunuz? Gidin e-yooso falan alın, RK61 alın o kadar diyoruz almayın şu lanet klavyeyi diye, inadına gidip alıyorsunuz. Alma işte bu kadar basit yahu, kendim kullanıyorum kulaklık takılıyken geliyor yay sesi. Çok istiyorsan git al sonra kulağın kanasın, sen bilirsin.

Türkçe klavye gerekiyor bir de yurt dışından alamıyorum maalesef K617 parasınada pek düzgün klavye yok Gamepower ile Redragon arasında kalınca Redragon'u tercih ettim hala satın almadım stok bekliyordum K3 Pro'yu gördüm şu an bunu satın almayı düşünüyorum.

Türkçe klavye gerekiyor bir de yurt dışından alamıyorum maalesef K617 parasınada pek düzgün klavye yok Gamepower ile Redragon arasında kalınca Redragon'u tercih ettim hala satın almadım stok bekliyordum K3 Pro'yu gördüm şu an bunu satın almayı düşünüyorum.
Türkçe keycaps al türkçe olmayan tuşlara tak o zaman, K3 Pro'dan daha ucuza geliyor ve çok daha kaliteli olur.

Türkçe keycaps al Türkçe olmayan tuşlara tak o zaman, K3 Pro'dan daha ucuza geliyor ve çok daha kaliteli olur.

Doğru düzgün keycaps satan yok HyperX satıyor 600₺ başkada bulamadım.

K3 Pro kötü bir klavyemi bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı