Putin, Rusya'da Twitter ve Facebook'u engelledi. Ayrıca YouTube'un da engellendiği yönünde dedikodular var ancak bayağı araştırmama rağmen ona dair kaynak bulamadım.
Facebook and Twitter had moved to restrict the reach of Russian state media outlets like RT over their role in spreading disinformation in the wake of Russia's invasion of Ukraine.
İyi yapıyor. Donuna kadar Amerika bağımlısı olmak mantıklı mı? Saldırması mazur görülmez ama her şeyinle Amerika'ya bağımlı olmak zararlı. Kendi yerel alternatifi olması gerekir. Amerika uşakları tabii ki yaygara yapacak.
Edit: Bu kadar komik olmasını anlamadım. Yarın sam amcanız size gıcığım, internetinizi kesiyorum veya engelliyorum dediğinde çok mu hoşunuza gidecek? Geçen yıllarda denizaltında kablo kesildi diye tüm ülke krize girdi neredeyse. Hastanenizden tut su dağıtım şebekesine kadar bağımlısın ve bildiğim başka yerel alternatif yok.
İyi yapıyor. Donuna kadar Amerika bağımlısı olmak mantıklı mı? Saldırması mazur görülmez ama her şeyinle Amerika'ya bağımlı olmak zararlı. Kendi yerel alternatifi olması gerekir. Amerika uşakları tabii ki yaygara yapacak.
Twitter, Facebook ve YouTube ABD devletinden bağımsız her türlü içeriğin bulunduğu sosyal mecralardır. Putin'in yaptığı şey halkın özgürlüğünü ve doğru bilgi almasını kısıtlamak.
Twitter, Facebook ve YouTube ABD devletinden bağımsız her türlü içeriğin bulunduğu sosyal mecralardır. Putin'in yaptığı şey halkın özgürlüğünü ve doğru bilgi almasını kısıtlamak.