Puzzlesubs kapandı mı?

aeternumaurum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 v17.2 Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H , Nvidia RTX3050 TI Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12, 15,6" FHD 1920x1080 144Hz AHVA Mat LED Ekran, 8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM, 512GB PCIe M.2 2280 3.0 x4
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 2020-2021'den beri anime izlemeyi bırakmıştım. Dönünce çoğu yeni animede favori Sub'ım olan Puzzle'ın olmadığını gördüm. Siteleri de yok olmakla beraber, kapanıp kapanmadığını merak ediyordum. Gittim bu postu belirli bir eski anime sitesinin forumuna attım (kelime yasaklanmış burada.) Ve ne göreyim o forum da ölmüş.

Merhaba, 2020-2021'den beri anime izlemeyi bırakmıştım. Dönünce çoğu yeni animede favori Sub'ım olan Puzzle'ın olmadığını gördüm. Siteleri de yok olmakla beraber, kapanıp kapanmadığını merak ediyordum. Gittim bu postu belirli bir eski anime sitesinin forumuna attım (kelime yasaklanmış burada.) Ve ne göreyim o forum da ölmüş.
Evet ,maalesef grup dağılmış.

Son düzenleme:
Üniversite yıllarımda bir sürü anime serisini kendilerinden izlemiştim. Sayelerinde güzel serilerle tanıştım, emekleri bende çoktur. En iyi Fansublardandı. Kapanmış olmalarına üzüldüm. Umarım çevirlerini bir şekilde yedeklemişlerdir ve bir gün tekrardan geri gelirler.

Üniversite yıllarımda bir sürü anime serisini kendilerinden izlemiştim. Sayelerinde güzel serilerle tanıştım, emekleri bende çoktur. En iyi Fansublardandı. Kapanmış olmalarına üzüldüm. Umarım çevirlerini bir şekilde yedeklemişlerdir ve bir gün tekrardan geri gelirler.

Aynısı benim için de geçerli, çevirilileri vs. kapanmasına doğru kötüleşse de çevirmen notları olsun introsu olsun aşırı hoşuma giden bir Fansub'dı.

Ben Kingdom mangasını bu grup sayesinde okumuştum bayağı üyeleri vardı fakat gene bu kadar uzun ve meşakatli bir seriyi (askeri metaforlar ve tarihi mekan karakterler çok fazla) çevirdiler.Siteleri son bir yıldır yok sanırım,daha önceden anime indirmek için kullanırdim fakat geçenlerde bulamadım.

Üniversite yıllarımda bir sürü anime serisini kendilerinden izlemiştim. Sayelerinde güzel serilerle tanıştım, emekleri bende çoktur. En iyi fansublardandı. Kapanmış olmalarına üzüldüm. Umarım çevirlerini bir şekilde yedeklemişlerdir ve bir gün tekrardan geri gelirler.

Google'da saklı olması lazım, silinmediyse bulunabilir. Maalesef artık maile erişim yok.

Yedekli driveda olması lazım ordakiler harici bilmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı