PVP için en iyi mouse önerisi

PVP için mouse diye bir şey yoktur. Hepsiyle Minecraft oynarsın. Benim önerim Rival 600 olurdu bu arada. 2 yıldan fazla bir süre kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısı olmadı.
Hayır vardır, PvP için en uygun fareler hassas farelerdir.
Merhabalar, ben PVP için güzel mouse arıyorum. Bunu düşünüyorum sizce nasıl? Glorious Model O Mat Beyaz Oyuncu Mouse biraz pahalı mı sizce mouse önerilerinizi bekliyorum.
Model O hem kalite olarak çok iyi, hemde PvP'ye fazlasıyla uygun. Alabilirsiniz.

Bence PVP için fare Switch'leri olabildiğince hafif olmalı. Tıkladığından direk tepki almalısın. Ben şahsen ya Razer farelerden birini ya da Omron Switch kullanan farelerden birini önerirdim.

Bence PVP için fare Switch'leri olabildiğince hafif olmalı. Tıkladığından direk tepki almalısın. Ben şahsen ya Razer farelerden birini ya da Omron Switch kullanan farelerden birini önerirdim.

Bir de eğer Gloriorus fare alacaksanız connectgame'den almanızı tavsiye ederim. Gloriorus distribütörleri kendiler. Diğer yerlerden alırsan ve problem çıkarsa sıkıntın büyük.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı