Pvpro satıcı item gönderip iptal etti

Massaka-Diablo

Picopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
103
Arkadaşlar pvprodan item alacaktım. 2 adet P250 itemi geldi onda sorun yok ama 1 tane de M4A1-S boreal Forest skini almıştım onu satıcı bana takas attı ve iptal etti. Sitede takas gönderildi yazıyor ama bana gelmedi satıcı geri çektiği için. Size sorum bu satıcıdan skini nasıl alırım ya da altın iadesi yaparlar mı? Ne yapmam gerek? Satıcının profili bu Steam Community :: NB pvpro.com. Bana takas atması gereken M4A1-S boreal Forest de envanterinde duruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Support'a düzgün bir dille belirtin. Takas geçmişini kabul etmediğinize dair fotoğraf isteyecek. Onun SS'ini alıp Support'a atın. Para iadeniz yapılır.

Hocam desteğe attım URL'yi cevap bekliyorum.
0, 60 kuruşluk skin zaten boş verin gitsin hocam değmez bile.

Hocam 0.60 kuruşluk skin olabilir ama sitede 88 altın istiyor yani 9 gün giriş yapmam gerekecek. Adamın benim 9 günlük altınımı çalmasına izin veremem.
Support'a düzgün bir dille belirtin. Takas geçmişini kabul etmediğinize dair fotoğraf isteyecek. Onun SS'ini alıp Support'a atın.

Hocam satıcıya İngilizce neden takas yapmıyorsun yazdım cevap yok. Ayrıca alttaki fotoğraftaki gibi disputed olarak yaptım.

CACDAEC7-A674-48C5-8A6E-CD4CC7FDC781.png


Hocam böylede Steam'daki takas geçmiş linkini, pazar geçmiş linkini ve birkaç link attım sizce yeterli olmuş mu? Para iadesi gelir mi? Bugün içerisinde gelirmi?

D78B3D5D-836C-4345-BDA6-C393ABCEFE10.png
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı